witek52 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 ... ale trzeba zobaczyć: [YOUTUBE]wFwWSXqh3SU[/YOUTUBE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 We're sorry this video is no longer available. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 aż przykro patrzeć i nikt się nawet nie zatrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jest available. Duzy ruch. Przykra sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 ale masakra-az mi sie cieplo zrobiło smutne to takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 aż przykro patrzeć i nikt się nawet nie zatrzymał. Nooo spróbuj się zatrzymać na autostradzie :eek:, nawet na pasie awaryjnym. Na koniec filmu widać służby drogowe - widocznie ktoś zadzwonił. I to jest jedyna metoda na sytuacje stwarzające zagrożenia na autostradzie. Bo jak się zatrzymasz i jeszcze znajdziesz się poza pojazdem to możesz tak jak to biedne zwierzę skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 I ta sytuacja pokazuje że zwierzęta są mądrzejsze od nas i bardziej ludzkie niz MY:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 I ta sytuacja pokazuje że zwierzęta są mądrzejsze od nas i bardziej ludzkie niz MY:mad: Wypadek miał w sumie happy end, bo rzeczywiście jak widac nadjechały słuzby drogowe i z tego co wiem pies został uratowany. Determinacja tego, który go ratował niesamowita:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 to był dzik:confused:...jak tak to tylko szkoda aut:mad:....zryły mi kawał działki opsianej trawą...dostaja zajoba w poszukiwaniu robaczka...ale na autostradzie:eek:...ale się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 I ta sytuacja pokazuje że zwierzęta są mądrzejsze od nas i bardziej ludzkie niz MY:mad: Końcówka niewiarygodna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 Masz rację Lokiec3 chyba nie dałabym rady się zatrzymać na autostradzie, u nas jest ich tyle że nigdy się nad tym nie zastanawiałam co bym w takiej sytuacji zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi