JC Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) Od dzisiaj ruszyła kolejna edycja konkursu organizowanego przez redakcję skionline.pl oraz region Południowy Tyrol we Włoszech. Nagrodą główną jest tygodniowy pobyt dla 2 osób w Południowym Tyrolu w hotelu *** z wyżywieniem + 6-dniowy skipass Nagrody pocieszenia: Torba Eurosportu Rękawice Reusch Rękawice Viking Konkurs trwa do 30.12.2008 Zapraszam do udziału. Edytowane 3 Grudzień 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 (edytowane) a przepraszam bo jestem blondynką co trzeba zrobić żeby wygrać?! Edytowane 3 Grudzień 2008 przez KDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 A jakie były pytania konkursowe w poprzednich edycjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 A jakie były pytania konkursowe w poprzednich edycjach? np: Gdzie leży Tyrol południowy? ...czyli pytania z gatunku Czy Warszawa jest stolicą Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 warto sprobowac-nigdy nic nie wygrałem,a taki urlop Mi sie marzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2009 I jak tam - wygrał ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 I jak tam - wygrał ktoś coś? ja chyba nie:(,bo cisza w eterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 6 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2009 a ja wygrałam kiedyś narty i nokię n93i ale to były konkursy gdzie trzba się wykazać kreatywnością i coś napisać... jakieś hasło reklamowe itp. z takich losowań to tylko depilator kiedyś nie obraziłabym się jakby wyjazd wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 A ja właśnie wygrałam rękawiczki:D Właśnie przemiła Pani do mnie zadzwoniła i mnie o tym poinformowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 A ja właśnie wygrałam rękawiczki:D Właśnie przemiła Pani do mnie zadzwoniła i mnie o tym poinformowała:) Nie gadaj? Naprawdę? Niemożliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 :D:D Dostałeś pozdrownienia? Dzięki za rękawiczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 :D:D Dostałeś pozdrownienia? Dzięki za rękawiczki:) Tak, dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 :D:D Dostałeś pozdrownienia? Dzięki za rękawiczki:) Ladne sobie tutaj tetatet odpierdzielacie Wrozko, jakbym wiedzial ze bardzo ladnie dziekujesz tez bym Ci rekawiczku ufundowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 A ja nic nie wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 A ja nic nie wygrałem nie jesteś sam na tym forum:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 ja już nawet torby popakowałem na wszelki wypadek:D, no ale niestety:(.................................................................................. Wróżko gratuluje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 9 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2009 Hehe, a ja nie gralem to i niczego nie zaluje, i nie czuje sie zawiedziony tak jak niektorzy na tym forum:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 A ja właśnie "wygrałem" wyjazd na narty w kwietniu. Konkurs nie był tak rozleklamowany to i szansa na wygraną wieksza.Sponsorem konkursu jest mąż mojej żony:D. Może to nie to samo co wygrać na skionline,ale zawsze to wyjazd na narty:D:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 A ja właśnie "wygrałem" wyjazd na narty w kwietniu. Konkurs nie był tak rozleklamowany to i szansa na wygraną wieksza.Sponsorem konkursu jest mąż mojej żony:D. Może to nie to samo co wygrać na skionline,ale zawsze to wyjazd na narty:D:p Potwierdzam wygrana. A tak przy okazji to znam tego sponsora ale nie udalo mi sie nawet po znajomosci nic wygrac:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2009 Hehe, a ja nie gralem to i niczego nie zaluje, Zeby wygrać trzeba grać;). Ja w Laskowej zagrałem vabank i wygrałem wyjazd dla dwóch osób.Niestety nie ma Cię na Liscie zwycięzców.Wygrała pewna PIĘKNA Pani;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Zeby wygrać trzeba grać;). Ja w Laskowej zagrałem vabank i wygrałem wyjazd dla dwóch osób.Niestety nie ma Cię na Liscie zwycięzców.Wygrała pewna PIĘKNA Pani;) Nawet sie domyslam jakich metod uzyla. Wobec takiej konkurencji jestem bez szans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Zeby wygrać trzeba grać;). Ja w Laskowej zagrałem vabank i wygrałem wyjazd dla dwóch osób.Niestety nie ma Cię na Liscie zwycięzców.Wygrała pewna PIĘKNA Pani;) Czyżbyś moją żonę chciał zabrać?? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi