Homar Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 [YOUTUBE]pdTV53ZQlOk[/YOUTUBE] Wydaje mi się że żadnemu zawodnikowie nie przyszło by nawet do głowy żeby na tak dociążonych tyłach zmieniać krawędź (ja nie oglądałem, wiec ukłon tutaj wstrone tych co też nie oglądneli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 prawie jak snowboard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 Niesamowity koleś :eek: Po prostu wariat ale gdyby mu się nogi nie zjechały i nie wypięły narty to by z tego wyszedł. Co mistrz to mistrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 Bode jest jedyny w swoim rodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi