Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

PS Beaver Creek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja oczywiscie nie oglądałam ale teraz oglądam i właśnie zmrozilo mnie przy Millerze... Niejeden miałby pozrywane więzadła... Chłopak jest rozciagniety niesamowicie i przede wszystkim umie kontrolować upadek, jak juz dotknął ziemi to sunął płasko po stoku i hamował paluchami. Pechowo ale myslę że jak to obejrzy to doceni to że nic mu się nie stało... :rolleyes: Jak zjeżdzał to wyginał się tak jakby go plecy łupały.

Buechel pieknie, bezbłędnie, ale mistrzem składania się w locie jest Didier Cuche. Pieknie to robi!

No i gratulacje dla Svindala i dla jego psychologów którzy kawał roboty odwalili. Tym razem on pokonał tą górę. Wraca do formy:)

• Like 1

Ogromne uznanie dla Svindala. Przede wszystkim liczy się zwycięstwo psychiczne. Podnieść się po takim upadku i właśnie tutaj wygrać :eek: Pełen respekt. Teraz może wygrać wszędzie :rolleyes:

No a Bode jak to Bode jak zwykle widowiskowo. Normalnie maszyna ale szkoda mi go strasznie, znowu bez punktu. :(

Edytowane przez Ambro

Svindal pięknie potwierdził że jest w świetnej formie i wysunął się znowu na pozycję mojego faworyta :rolleyes:

Ogromne uznanie dla Hermana no i szkoda Bodego no ale co tu dużo pisać po prostu nie pojechał najlepiej. Może to wina upadku ale popełnił parę dużych błędów.

Póki co uważam że szykuje nam się jeden z lepszych i ciekawszych sezonów PŚ.

GS

O i prosze jak dotychczas to chyba były najciekawsze zawody albo jedne z najciekawszych! Ted drugi przejazd połozył totalnie :( i został pechowcem dnia przegrać gigant o 0,01 sek to wielki cios :D Natomiast odżył benek i przeżywający wielki powrót formy Łosiu Svindal! In minus zaskoczył Miller który myślałem że jest w formie jednak po tym co zobaczyłem podczas tego weekendu stwierdzam że nie wszystko jest okej dzisiejsza gleba wcale przypadkiem nie jest i o pechu mówić nie można... :confused: wiec co jest grane?

Bode ma stałą formę od kilku lat, przeciez to nie niespodzianka że robi numery i albo wypada albo cyrkuje. Dla mnie nie było to zaskoczeniem. Niedługo pewnie coś w koncu wygra tylko myslalam że z wiekiem kazdy niepokorny zawodnik dochodzi do wniosku że nie warto za bardzo ryzykować jak już skapnie się że przez większość wybryków przegrał a nie wygrał... W formie to on jest, kondycja też super, niejeden by się połamał a on zwinnie jak kociak wślizgiwał sie w bramki, sprzecznie z zasadami fizyki. :D

Moim zdaniem jest zajebistym narciarzem ale średnim zawodnikiem. Niestety, dobry zawodnik musi też mieć poukladaną psychikę.

Co do Svindala to już pisałam gdzies że szacun itd. Kawał dobrej roboty. Maier też wrócił, na gigant może już sie nie nadaje ale przecież zawsze jego koronną konkurencja był SG więc zupełnie olewam ten gigant z którego wyleciał. Cieszy mnie że zajmuje miejsca na podium i wrócił do gry. I że to zwycięstwo to nie był chyba jednak jednorazowy wybryk :)

Co do generalki to Svindal jezdzi we szystkich konkurencjach i punktuje w nich. Jest w stanie wszystko wygrac. Dlatego stawiam na niego bo jest uniwersalny, nawet jak nie wygra SL to chociaż kilka punktów zarobi i już będzie do przodu w stosunku do tych ktorzy nawet nie startują w SL. U kobitek zdecydowanie stawiam na Vonn - zaczęła pięknie jezdzić SL :)

Edytowane przez Dumpling Zębowa Wróżka

Dobrze jechał Krystof Kryzl z Czech, który jeszcze w środę startował w EC w Reiteralm i był 2 i 6. Ma 23 lata - Czesi mają fajną ekipę. Pozazdrościć.

Ooo tak na niego też uwage zwrociłem jechał bardzo ładnie ale na dole czegoś mu zabrakło bo od ostatniego miedzy czasu na dół stracił ponad poł sek. ale jechał slicznie ;)