hucu Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Powiedzcie mi gdzie w necie moge znalezc relacje z zawodów na żywo.Niestet nie jestem uziemiony i nie moge skorzystać z telewizji.Jacek podawał kiedyś ,że za 4,90 euro można wykupic subskrybcje na eurosport.A jakas inna alternatywa?Inne stacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Na stronie www.fisalpineworldcup.com , w zakładce video jest opcja Live - cały sezon za 39 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Powiedzcie mi gdzie w necie moge znalezc relacje z zawodów na żywo.Niestet nie jestem uziemiony i nie moge skorzystać z telewizji.Jacek podawał kiedyś ,że za 4,90 euro można wykupic subskrybcje na eurosport.A jakas inna alternatywa?Inne stacje? Ja wczorajsze zawody , z racji że w tv eurosport mi nieodbierał ogladałem na neciekorzystając z strony: http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=103∂=sports&discipline=other Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi