marianos Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Musiałem to napisać. Dziś po przerwie kolejne zawody PS wygrał Herman Maier. Ciesze sie bo ciągle mu kibicuję i wierzyłem, że jeszcze coś pokaże no i stało się. Żeby wykonał kilka takich powtórek. Właśnie przejechał Daniel Albrecht no to i chyba tyle. więc mogę świętować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 A teraz mi gadać , kto Go spisał na straty? Super, jazda bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Wsumie nie wolno sie przedwczesnie cieszyć ale wydaje mi sie że Maciek B. mu nie zagrozi :D WIELKIE GRATULACJE ) P.S Wróżki pewnie dziś nie uswiadczy na forum bo w tango poszła swietować sukces swojego idola :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Brawoooooooooooo !!! Homek, nie watp w Macka, zadaly sie wieksze cuda (np. rozstapienie Morza Czerwonego). Rewelacja. Od 2 sezonow po nim jada, ze tamto sramto i owamto, ze technika nie ta i do lamusa. A on jak zgasla gwiazda rozbysnal supernowa !!! Rewelacja Szkoda Bodego, widac ze gosc jest chyba przygoptowany perfekcyjnie, i popd kpulka raczej OK. Na poczatek szczescie w sl, dalej pech, a wygladalo ze sie krecil z czasem kolo / przed Majerem (Wrozko to dla Ciebie ;)). A taka ciekawstko za T. Kurdzielem co uslyszalem. Didier Defago zostal zdysklasyfikowany za za wysokie podniesienie buta - o 0,01 milimetra :eek::eek::eek:. Ciekawym, pewnie mozna by zrobic symulacje PC, czy i o ile to moze zrobic roznice h w sg / dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 (edytowane) P.S Wróżki pewnie dziś nie uswiadczy na forum bo w tango poszła swietować sukces swojego idola :D Dobre dobre:D A i owszem, Dereniówka idzie w ruch:D A tak powaznie to niezwykle się cieszę że dvd zadziałało i nagrało mi te zawody. Nie wiem czy Hermann wrócił do formy, czy wygrywać zacznie regularnie ale strasznie mnie cieszy to dzisiejsze zwycięstwo:) Czekałam z niecierpliwością na taki wynik...i cały czas mialam nadzieję że jeszcze wygra mimo że już wszyscy krytykowali go że powinien odejść z honorem. PS. Marianos, Hermann pisze się przez 2 N Soczek, podpadasz:p A co do ciekawostek to jest ich całe mnóstwo w każdych relacjach Dzisiaj padło: "...zawodniczków i zawodniczek" Edytowane 30 Listopad 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 A taka ciekawstko za T. Kurdzielem co uslyszalem. Didier Defago zostal zdysklasyfikowany za za wysokie podniesienie buta - o 0,01 milimetra Ciekawym, pewnie mozna by zrobic symulacje PC, czy i o ile to moze zrobic roznice h w sg / dh Jezeli to prawda to ja pier...., to nie jest 1mm, to nawet nie jest 0,1 mm. To jest 0,01 mm (jedna setna milimetra).:eek::eek: Paranoja jakas, pewnie jakis palant z FIS zle miarke przylozyl i juz takie jaja:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 A i nasze obie panie dzisiaj są w finale slalomu w Aspen Że mi p..szona cyfra+ padła, na eurosporcie relacja powinna właśnie lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Vonn, będzie uniwersalna w tym sezonie...? Zobaczymy jak szybkościowe jej pójdą w tym sezonie, ale jestem bardzo miło zaskoczona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Nie bylbym soba, gdybym nie napisal - super gosc, super jazda, w super butach i na dobrych nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KR1983 Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Nie bylbym soba, gdybym nie napisal - super gosc, super jazda, w super butach i na dobrych nartach Ale jednak z naciskiem na te buty:D Ale kolor tych butów nie do zaakceptowania! pomarańczowe to by było to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Znów Didier zdyskwalifikowany?! Drugi raz, nawet o taką samą działkę. Wygrał w Val d'Iser kombinację i też wykolegowali go ze stawki. Rossi sux ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Tomek mowil ,ze kiedys zostal zdyskwalifikowany. Teraz nie (chyba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 A tak naprawdę gdyby nie mały błąd lub lepiej ustawione wiązanie to wygrałby Bode bo ma świetną formę A Hermanowi się należał w końcu Raich przestanie się z niego śmiać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 http://www.laola1.at/392.html The Herminator is back:D A ja czułam że Bode na tym zakręcie albo wyleci albo bardzo dużo straci bo mknął tak szaleńczo że musiałby ostro wyhamować przed tym skrętem... Fakt, nie spodziewałam się że nartę zgubi ale wiedziałam że coś się tutaj stanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 i Bardzo dobrze że Herman wygrał utarł nosa małolatom wszystkim:D:D a co do Bodego albo zmaści albo jest na pudle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Herminator w akcji Tu możecie zobaczyć Herminatora w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 to pierwsze zdjęcie rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Pierwsze zdjecie to kosmos :eek: Drugie to rewelka Panie Administratorze - czy jest jakakolwiek opcja aby taka fote (nr 2)miec na tapecie pc-ta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 a jak by sie tak dało to ja ta 1 poprosze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 herminator To Mistrz jak Nasz Adaś,mają potencjał,ale już budzą się czasami.ONI już są w historii narciarstwa. :)Cieszymy MNIE postawa naszych DZIEWCZYN!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Administratorze ja też poproszę fotkę nr 1 na tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 JC - zareaguj plizzzzz. Moze choc w ramach Mikolaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Mikołaj wysłał prezenty Św. Mikołaj wysłał prezenty dla tych, co listy do niego wysłali! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Św. Mikołaj wysłał prezenty dla tych, co listy do niego wysłali! A jak wyślę list z prośbą o nowe nartki (i dodam,że byłem i będę grzeczny) to do mnie też wyśle św. Mikołaj prezent :D:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 JC - zareaguj plizzzzz. Moze choc w ramach Mikolaja Soczek, odbiło mi Hermanna od Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi