zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Witam Zastanawiam się nad kupnem nart, lecz nie znam się na tym w ogóle. Mam 16 lat, swój poziom oceniam na 4-5 bardziej w kierunku 5 . mam 180cm wzrostu i waze (narazie) 70kg. Narty mają mi posłużyć na kilka lat. Jeżdżę rekreacyjnie na polskich stokach. Zastanawiałem się nad tymi nartami http://sklep.intersport.pl/product-pol-1186476207-Narty-Atomic-Drive-5-wiazanie-4Tix-310-85-Eco.html Jednak wolałbym (jeśli dało by rade) narty tańsze. Proszę o poradę fachowców. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Witam Cię wszystko fajnie,ładnie....ale miło na początek przywitać się i uzupełnić profil Michale....a w Twoim wieku już to chyba wiesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 ile lat jeździsz?? jak mowisz ze nie znasz sie wogole to dlaczego oceniasz sie na 5? co do ceny to zawsze mozesz kupić używane w dobrym stanie:) napisz ile jeździsz- sezonow:), te co pokazałes ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 okej już uzupełniam. Witam was drodzy forumowicze.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Witamy Cie rowniez. Narta, ktora pokazujesz, to narta dla poczatkujacego. Po co Ci ona, jesli swoje umiejetnosci oceniasz na 5? Dla Ciebie potrzebna jest narta dla średniozaawansowanego z ambicjami. Zapomnij o tym modelu - szukaj dalej. Zerknij na aledrogo.pl, tam jest wiele dobrego sprzetu wystawionego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 kilka lat temu jeździłem trochę. potem miałem przerwę, 2 sezony temu znowu zacząłem jeździć. nie znam się w ogóle na sprzęcie narciarskim. zawsze wypożyczałem. bardziej w kierunku 5 skłania mnie to, że nie jeżdżę pługiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 trochę się boję tych ambitniejszych nart bo nie chcę żeby po zakupie okazało się, że będą dla mnie za trudne i nie będę miał przyjemności z jazdy. zależy mi żeby narty się prowadziło lekko i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 myślę że bobik Ci dobrze radzi i idż w tym kierunku.....pług to kończy się w 2:D....to za mało na 5.....za bardzo wymagająca narta zmęczy,nie będzie progresu...słabsza narta da więcej frajdy a i jej opanowanie pochłonie przynajmiej 1-2 sezony i wtedy zmiana na bardziej ambitny sprzęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 hmm to może przesadziłem z tą piątką, ale "4 – dosyć słabi narciarze, którzy głównie posługują się technikami płużnymi, jednak w łatwym terenie potrafią wykonać kilka skrętów równoległych np. techniką carvingową. Dla nich trasy czarne są za trudne. " skoro ja się nie posługuję techniką płużną to stwierdziłem, że piątka odpowiednia.:) ten sklep aledrogo.pl ma chyba przerwę techniczną. Mógłbym prosić o podanie jakichś innych sklepów, a najlepiej linków do dobrych, dość tanich nart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 ten sklep aledrogo.pl ma chyba przerwę techniczną. ? napewno działa :D on nie ma nigdy przerwy, ale dużo lepszym rozwiązaniem było by kupić coś co możesz zobaczyć albo przynajmniej przed zakupem jeśli ma to być nowa narta zobaczyć taką w sklepie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 spokojnie...... na alegrogo.pl jest zatowarowanie magazynu i jest nieczynny:D...wiesz jest takie powiedzenie:albo dobrze albo tanio:)....nie kupisz dobrej narty za małe pieniądze...i co dla Ciebie jest tanio:confused:.....bo to rzecz względna..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 a czy za 600-700zł kupie dobre narty?? jeśli nie to nie chcę żeby cena przekraczała 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 a czy za 600-700zł kupie dobre narty?? jeśli nie to nie chcę żeby cena przekraczała 1000zł kwota jest dobra do zakupu dobrych używanych nart, ok 1000 to można już bardzo dobre dechy dostać ale cały czas mowa o używanym sprzęcie , niekiedy jest w stanie idelnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 U nas na forum w dziale giełda masz ofertę nart za 800 zet. Giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Do 800zl znajdziesz juz cos porzadnego w grupie nart dla srednio zaawansowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 A z tym aledrogo.pl to RUSZ GŁOWĄ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukov1234 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 (edytowane) okej poszukam czegoś odpowiedniego. dzieki za pomoc:) w razie czego odezwę się jeszcze. hehe juz sie domyslilem z tym aledrogo chyba ;p Edytowane 28 Listopad 2008 przez zukov1234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 kwota jest dobra do zakupu dobrych używanych nart, ok 1000 to można już bardzo dobre dechy dostać ale cały czas mowa o używanym sprzęcie , niekiedy jest w stanie idelnym Do osiemset mozna rowniez wyhaczyc bardzo dobre uzywane. A do tysiaca bardzo dobre nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Do osiemset mozna rowniez wyhaczyc bardzo dobre uzywane. A do tysiaca bardzo dobre nowe to zależy czego się szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 to zależy czego się szuka Marcin - zawsze tego czego "trza" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi