damiantychy Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Błędne myślenie!! Moim zdaniem dysproporcja kosztów wyjazdu pomiędzy Słowacją, a Alpami austriackimi czy włoskimi na tyle stopniała ze nie ma się nad czym zastanawiać Zgadza sie dlatego w tym sezonie zalicze Alpy i to bez zbednego zastanawiania sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amarcin4 Napisano 20 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2010 Był ktoś ostatnio na Velkej Raczy??Jakie Warunki tam panują??Na stronie już patrzyłem ale wolę sprawdzić na forum;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KP Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 Znajomi byli w zeszłą sobotę. Mówili, że czynne były dwie trasy. Dobrze przygotowane. Wrócili zadowoleni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amarcin4 Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 A wiesz może które??No i czy to było na dedovce czy laliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loola Napisano 21 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2010 czynne są trasy na dedovce i laliky, nieczynna marguska pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebyy Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Witam, właśnie wróciliśmy z Vielkiej Raczy, warunki bajeczne, pogoda wspaniała, ludzi malutko. Od 9.30 do 15-tej jazda bez kolejek na wszystkich trasach. Dedovka, Magura i Laliky czynne. Na Magurce stok z lewej jeszcze nie czynny, trasa po prawej patrząc od dołu troszkę zalodzona, ale da się przeżyć Ogólnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 a jaka jest teraz cena karnetu całodziennego ? bo wg cennika jest 22 eu , a słyszałem wersję , że Słowacy kasują 16 eu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra Napisano 24 Styczeń 2010 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2010 Jasna W dniach 16-21 byłem w Liptowskim Mikulasie, w pensjonacie wykupiłem trzydniowy karnet na Chopok ze zniżką za 66 ojro. Nie tanio, ale było warto. Zapłaciłem za trzy dni jazdy non-stop, bez żadnych kolejek na wszystkich trasach. Wprawdzie śnieg sztuczny, ale trasy nieźle utrzymane. Dobrze że większość rodzimych narciarzy jest przywiązana do kolejek w Polskich ośrodkach;) Wracając do kraju przez Chochołów zaobserwowałem po stronie słowackiej kilka niedużych stacji narciarskich (ostatnia ok. 10 km od granicy - SKI VITANOVÁ) wszystkie prawie puste, bez żadnych kolejek. Po przekroczeniu granicy pierwsze co zobaczyłem to tłumy w Witowie, podejrzewam że czas stania w kolejce >= czas dojazdu na Słowację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi