Raceman Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 W sobote 29.11.2008 rusza ten osrodek są znizki 30% na skipasy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 (edytowane) karwer pogadaj z rejsmaaaaanem moze jakos sie w grudniu tam jakiegoś spota zorganizuje?? Edytowane 27 Listopad 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 karwer pogadaj z rejsmaaaaanem moze jakos sie w grudniu tam jakiegoś spota zorganizuje?? oni ze sobą to tylko prze skionline gadają w robocie nie mają czasu:D:D, a może w istebnej na nowe krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Marcin grejt ajdija moze w mikołaja ?a moze cos po 13 ja jak najbardziej za pon środa piątek sb i nd jestem dyspozycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 oni ze sobą to tylko prze skionline gadają w robocie nie mają czasu:D Marcin prawie masz racje a spotkanie to nie mam problemów tylko bugi bedziesz drajwerem:D(starszych trzeba słuchać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 jak dasz mi jakiegoś busa to ni ma problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Tak zaraz jakiegos busa w sejku zmieścimy sie w 6:D ps chciałem jechac teraz w sobote i niedziele ale odpało ide na wielka impreze i nie dam rady :Dbo jak by sie 90kg rozpedziło na bańi to wiesz jakie straty w ludziach by mogły być i sprzęcie:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 seja to ma mysiek ja mam cud niemieckiej techniki vw polo no 90kg ma niezłą nośnośc;d takze mogłbys zrobić 2 polanke;d przeorał bys pare świerkow i jak znalaz czarna trasa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 zeby podbić temat, wie kto kiedy ruszą wyciągi na VR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 zeby podbić temat, wie kto kiedy ruszą wyciągi na VR? pewnie nie szybko bo podająże mają tylko 10-15cm śniegu http://www.ski.sk/warunki-sniegowe-a4-1--pl.htm#5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 zeby podbić temat, wie kto kiedy ruszą wyciągi na VR? Takie info można znaleźć tu: http://www.velkaraca.com/index.php?act=akt&loc=3 I nie sądzę by ktoś z forumowiczów miał na ten temat lepsze informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2008 czyli do 28smego lipa?? jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Pierwsze narty w sezonie na VR-11.01.2009 W Niedziele rano w Dedovce pod dolnym wyciagiem -17.5. -trasa 1-całą przygotowana i płaska jak stół z wyjatkiem waskiego gardła gdzie były przetartcia -trasa 2 od połowy też super ,ale górna cześc to masakra-ratrak to tam był chyba w tamtym roku-DUUUUZy MINUS -trasa 6 całą bardzo dobra-chyba najlepiej przygotowana i najwiecej sniegu -trasa 8 to jedna wielka mulda i przetracia -cieżko sie przedostac nia na Laliky -trasa 12 to jeden wielki kamien-coś tam nasniezali i ratrakowali ale i tak najgorsza jaka jechałem-narty dopiero co po regeneracji i juz zrysowane i całkiem porzadnie -trasa 11/10 cała świetnie przygotowana ale na ostatniej ściane przetarcia i całkiem spore trasa 10 gorna czesc to porażka-muldy i pełno wystajacych na pół metra krzewów itp-ratraka to tam dawno nie było. Generalnie pierwsze narty OK można było sie wyszalec ale DUŻY MINUS dla osrodka bo mógłby lepiej przygotowac niektóre trasy bo było z czego.No i oczywiście cena 25 E od 8.30 do 16.00 DROGO.W porównaniu do zeszłego roku to wzrost cen jest naprawde zauważalny np.Hamburger serowy kosztował rok temu 6 zł a dziś 2 Euro a to tylko jeden przykład-wprowadzenie euro poniosło ceny. BEZ KOMENTARZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frytowski Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 W porównaniu do zeszłego roku to wzrost cen jest naprawde zauważalny np.Hamburger serowy kosztował rok temu 6 zł a dziś 2 Euro a to tylko jeden przykład-wprowadzenie euro poniosło ceny. BEZ KOMENTARZA cóż.. rok temu to te 2 euro było własnie warte 6 zł to nie wzrost cen, to spadek wartości naszej kochanej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 Karnet w cenie prawie alpejskiej - się cenią chłopaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2009 cóż.. rok temu to te 2 euro było własnie warte 6 zł to nie wzrost cen, to spadek wartości naszej kochanej złotówki. Bez przesady znowu, rok temu euro kosztowało ok 3,6 a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Jak by tu nie patrzec jest drożej niż rok temu i BASTA.! Zawsze pozostaje jeżdzenie w polskich górach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Jak by tu nie patrzec jest drożej niż rok temu i BASTA.! Zawsze pozostaje jeżdzenie w polskich górach????? Błędne myślenie!! Moim zdaniem dysproporcja kosztów wyjazdu pomiędzy Słowacją, a Alpami austriackimi czy włoskimi na tyle stopniała ze nie ma się nad czym zastanawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Błędne myślenie!! Moim zdaniem nie ma się nad czym zastanawiać Znaczy co? Tak jak damian pisze ;) pozostaje jazda w polskich górach :eek:. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 15 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2009 Szkoda że u nas wcale nie jest tak tanio tyle że bliżej czasami czuję się jak jakiś desperat:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theodor Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 masakra No rzeczywiście zrobiło się drogo byłem w sobotę na velkiej raczy z trekkingclubem wypad+skipass 120zł do tego jakiś mały obiad pifko po nartach i zrobiło się ponad 150zł mnożąc x 7 mamy już prawie wyjazd w alpy w marcu. Generanie i tak lepiej niż w Polsce stoki w miarę przygotowane no i 0 kolejek w Dedovce w szczycie stało się 5 min. a w Lalikach na bieżąco, podjedzasz i wyjeżdzasz, także dla osób dużo jeźdzących karnet całodzienny wykorzystamy w 200%, a nie jak np. w szczyrku gdzie ostatnio 70% czasu spędziłem w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 No rzeczywiście zrobiło się drogo byłem w sobotę na velkiej raczy z trekkingclubem wypad+skipass 120zł do tego jakiś mały obiad pifko po nartach i zrobiło się ponad 150zł mnożąc x 7 mamy już prawie wyjazd w alpy w marcu. Generanie i tak lepiej niż w Polsce stoki w miarę przygotowane no i 0 kolejek w Dedovce w szczycie stało się 5 min. a w Lalikach na bieżąco, podjedzasz i wyjeżdzasz, także dla osób dużo jeźdzących karnet całodzienny wykorzystamy w 200%, a nie jak np. w szczyrku gdzie ostatnio 70% czasu spędziłem w kolejce Cóż znaczy te 70% czasu w kolejce? Nic w porównaniu z tym ,że płacisz rodzimą walutą :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theodor Napisano 20 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2009 Za karnet też płaciłem rodzimą walutą bo w autokarze trekkingclubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcio Napisano 2 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2009 Ja byłem z trekingclubem w tą sobotę i mimo że warunki na raczy średnie a obsługa w knajpie fatalna to wyjeździłem się do bólu (dosłownie jeszcze mięśnie czuje ) i w porównaniu do np Soszowa 125 zł z katowic to rewelka i nie uświadczyłem kolejki ŻADNEJ KOLEJKI !!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 Skipass Czy mnie oczy swedza czy na ten sezon ceny skipassów staniały???? Dorosli:w sezonie 22 Euro to chyba taniej niz rok temu ???? Reszta na www.velkaraca.sk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi