Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 To dla równowagi płci zakładam wątek o zawodach w Aspen - w ten weekend będzą tam walczyć kobitki. sobota, 29.11. Aspen (USA) GS women Eurosport: 18:00 (1 run) + 21:00 (2 run) ORF1: 17:55 (1 run) + 20:45 (2 run) niedziela, 30.11. Aspen (USA) SL women Eurosport: 18:00 (1 run) + 21:00 (2 run) ORF1: 17:45 (1 run) + 20:15 (2 run) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 A dziękuję za info ;-* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 "Dla równowagi płci", jak napisała Wróżka przypominam, że Panie dzisiaj o 18 tej jadą pierwszy przejazd giganta. Wyniki Live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 A ja na 18 mam impreze firmowa. I tyle z ogladania i z rownowagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 No... zawsze możesz im dla równowagi psychicznej (czytaj przerwa w piciu ) włączyć trochę sportu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Nie przejdzie. Przynajmniej do 19 jestem oficjalnie uziemiony na oficjalnym i uroczystym otwarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Świetna pogoda to był mecz do jednej bramki przecież wiadomo że w takich warunkach ten kto pojedzie na początku bedzie miał o niebo lepiej (co się potwierdziło...) ale dobrze że było co pooglądać teraz przerwa na fakty i zaraz DH Wielka szkoda Riendy jesli okaże sie że kontuzja sie odnowiła to może oznaczać dla niej koniec kariery... Agnieszka na starcie! Na miedzyczasie bardzo dobre +0,38 s Na mecie jej nie ujżano ojj szkoda wielka bo do połowy musiało być dobrze... oczywiscie nie bedzie nam dane zobaczyć co zmajstrowała Aga Edytowane 29 Listopad 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 (edytowane) U Pań też sensacyjnie - Francuzka Tessa Worley cieszyła się z wygranej, po błędzie prowadzącej po pierwszym przejeździe Denise Karbon (15 miejsce). Dla Francuzów to zwycięstwo przyszło po prawie dziesięciu latach, kiedy Regine Cavagnoud zwyciężała w gigancie. Edytowane 30 Listopad 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 A ja na 18 mam impreze firmowa. I tyle z ogladania i z rownowagi Nie przejmuj się, ja miałam urodziny babci (nieco opóźnione bo miały się o 15 zacząć a zaczęły się o 17) więc ustawilam na nagrywanie i ... dvd się znów po...psuło:mad: i dupa, nie mam nagranego ani DH facetów ani 2-przejazdu kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 wiecie może skąd pościągać z internetu najlepsze przejazdy z zawodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Nie przejmuj się, ja miałam urodziny babci (nieco opóźnione bo miały się o 15 zacząć a zaczęły się o 17) więc ustawilam na nagrywanie i ... dvd się znów po...psuło:mad: i dupa, nie mam nagranego ani DH facetów ani 2-przejazdu kobiet... Majac podobne pragnienia rozumie rozczarowanie Przymierzam sie do "nagrywarki", ale raczej nie bedzie to dvd tylko cos w rodzaju przenosnego dysku twardego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 No i dwie nasze zawodniczki w drugim przejeździe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 aż dziw w takim razie Ramone bierze warunki przeokropne... w takim razie 21 obecnosc przed tv obowiązkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Ughhhh, sorry moze za podejscie minimalistyczne, ale oby zapunktowaly "cokolwiek". Slalom paskudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Kasia 23 miejsce +2,98 straty do Czeszki Agnieszka 26 +3.23 straty to nie są jakieś czarujące wyniki (może zaatakuja w II przejezdzie) ale każdy pkt sie liczy i oby to był dobrry prognostyk na dalsza czesc sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 30 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Majac podobne pragnienia rozumie rozczarowanie Przymierzam sie do "nagrywarki", ale raczej nie bedzie to dvd tylko cos w rodzaju przenosnego dysku twardego. Ja przymierzalam sie do sprawdzenia jak moje dvd pływa w Wiśle...ale dzisiaj zadziałało więc zastraszenie zdalo egzamin:D Czekamy na 2 przejazd. Pogoda fatalna im się trafiła, wietrzycho takie że głowy urywa...Może troszkę się uspokoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 No, nasze panie powinny brac przykladki ze sasiadki. Jak w Czechach tak potrafia jezdzic na nartach to dlaczego nie u nas. Brawa dla Sarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Kasia z pogranicza jest A tak na temat to niestety przejazdów życia nasze dziewczyny nie miały ale trzeba być realistą nie ma co od nich wymagać odrazu pierwszej dziesiątki 3mamy kciuki za nastepne zawody . Sarka pokazała klase ale fartowne to jej zwycięstwo bo w pierwszym przejezdzie jeszcze okej trase miała a w 2 jazda taka o ale i tak wielkie brawa. Hosp pokazała że choć niewyraźna w tym sezonie (poki co) to i tak wszyscy muszą sie z nia liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi