Fazol Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 zobaczcie jak ładnie przygotowują lodowiec do otwarcia:) aż łezka się kręci że u nas takich brakuje:( http://www.webcam-ski.com/webcams/interfaces/2alpes_glacier/interface.php?pk_interface=184&m=images&r=panoramique Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Fazolku, chcesz by mnie trafiło coś? Buuuuuuu ja tam chce być!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 ale to chyba nie lodowiec albo mi sie ośrodki popitoliły :??: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 27 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 ale to chyba nie lodowiec albo mi sie ośrodki popitoliły :??: lodowiec,lodowiec! byłem i polecam, super szerokie trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 no to mi sie popitoliło a za francje dziękuje byłem i chyba dlugo mnie tam nie zobaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi