Kajka Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Nie chce spamować ale natknęłam się na forum, w którym rozwinął się topik o telefonie wytrzymałym w ekstremalnych warunkach. Tel. ma kompas, latarkę, wysokościomierz. Padło pytanie czy to tylko kolejny gadżet czy też może być coś użytecznego? Jaka jest wasza opinia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomy@ Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 no funkcje które posiada mogą być interesujące tylko co to za telefon?? jakaś nowość??? może zdradzisz cos więcej wtedy może wizualnie będzie można stwierdzić czy to zwykła zabawka czy cos trwalszego;) pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Ja nie chce przypominac, ale dobre wychowanie wymaga uzupelnienia swojego profilu. Z samymi imionami jakos niechetnie sie pisze. Natomiast, jak zobacze, ze to próba reklamy, to od razu kasuje posta i zbanuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Nie chce spamować ale natknęłam się na forum, w którym rozwinął się topik o telefonie wytrzymałym w ekstremalnych warunkach. Tel. ma kompas, latarkę, wysokościomierz. Padło pytanie czy to tylko kolejny gadżet czy też może być coś użytecznego? Jaka jest wasza opinia? Natomiast, jak zobacze, ze to próba reklamy, to od razu kasuje posta i zbanuje http:/www.dynastar.com Miałem Ci sieknąć czerwoną kropę za brak logiki (?), ale w ostatnim momencie zobaczyłem , więc uznałem, że to żart:D i tym razem nie siekłem. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7165 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Gdzie brak logiki? Po prostu uprzedzam fakty. 1. Laska pierwszy post na forum. 2. Gosc pierwszy raz na forum. 3. Nie maja w profilu nic poza imieniem. 4. Rozmowa toczy sie tak: jaka nowosc? O taka - Sa...g O...a w Erze tylko za 1zl. I tutaj pojawia sie wiele zachwytow na ww tel. Czy to nie proba reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Gdzie brak logiki? Po prostu uprzedzam fakty. 1. Laska pierwszy post na forum. 2. Gosc pierwszy raz na forum. 3. Nie maja w profilu nic poza imieniem. 4. Rozmowa toczy sie tak: jaka nowosc? O taka - Sa...g O...a w Erze tylko za 1zl. I tutaj pojawia sie wiele zachwytow na ww tel. Czy to nie proba reklamy? Przeleciałem z oka forumy narciarskie i nigdzie nie znalazłem podobnego wpisu. Jeśli ten nowy kolega (koleżanka) jest przemycaczem niedozwolonych (potencjalnie) treści reklamowych, to szybko zakończy karierę w biznesie bo wybrał sobie naprawdę dupny rynek do zżeniania swoich komórkowo-narciarskich maszyn, a i zagajenie byłoby na najwyższym światowym poziomie. Z przyjemnością poczekałbym, co by wynikło z tego dalej. Jako, że nie lubię jak ktoś w ten sosób robi ze mnie głupka, osobiście puściłbym mu wiąchę, że zapamiętałby ją do czasu wprowadzenia nowego modelu. Gorzej jak to był, czy jest jakiś chłopaczek, czy dziołszka, tacy którzy nie wiedzą jak zacząć zwykłą nawiję, ale tego chyba już się nie dowiemy:rolleyes:Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Dlaczego nie dowiemy? Mysle, ze jesli nie maja nic do ukrycia, to cos napisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 To ja spytam o coś innego... jak sobie radzicie z baterią na nartach? W minusowych temp. bateria mi szybko strasznie pada Jak sobie z tym radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 To ja spytam o coś innego... jak sobie radzicie z baterią na nartach? W minusowych temp. bateria mi szybko strasznie pada Jak sobie z tym radzicie? trzymamy blisko :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi