witek52 Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Jeszcze nieczynne, ale ostro pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Caly czas, nawet sniegu jest dosc, tylko czy dadza rade przygotowac i utworzyć trasy przed weekendem (albo od pt) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Ma być czynne od czwartku, Sv.Piotr i Miedviedin. Ja prawdopodnie bede tam w piątek. W niedziele planuje Zieleniec z 3,5 letnim juniorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 jak będziesz w piątek to mi napisz jak było bo ja się wybieram w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Prosze o odpowiedz !!! Ma być czynne od czwartku, Sv.Piotr i Miedviedin. Marczello - ten piatek to pewnik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Pewnikiem nic nie jest , ale tak na 90 %.Może nawet na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 26 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Pewnik działać ma od czwartku: http://www.spindleruv-mlyn.com/cz/aktuality/aktualne-ze-skiarealu-96.html a w poprzedni weekend jeździło się za free: http://www.spindleruv-mlyn.com/cz/aktuality/lyzovani-na-stohu-odstartovano-92.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 To ,że maja otworzyć w czawrtek to oczywiście pewnik. Na piątek jednak zapowiada się ładniejsza pogoda. A w sobotę jest mozliwość wiekszego opadu.Dlatego planuje wyjazd na piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Dzieki Panowie. A wiec juz trzeba zaczac pracowac nad wolnym piatkiem :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Nic w życiu nie jest pewne. O godz. 15 telefon z przedszkola juniora , mały ma ponad 38 stopni gorączki.Lekarz , badanie i ... angina. Czyli piatek mam z głowy .Niedziele mały ma z głowy. Może jednak mnie się w niedziele uda do SM pojechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 No to szkoda ze wogole- no i ze w szczegole - mozna bylo sie spiknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechu Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Dziala od wczoraj cały SM, tak Sv. Petr jak i Medvedin Jańskie Łaźnie też chodzą a od soboty ruszają Rokytnice nad Jizerou. Harrachov częściowo tylko. Dobre informacje są tutaj http://www.holidayinfo.cz/zima/kamera.php?lang=1&ro=1&cntry=1&rg=2&loc=3&cat=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Lechu, nie caly, nie caly - bez sciemek Sv. Peter w powijakach, najlepsze trasy wciaz zamkniete. Medviedin prawie caly - tylko czarna zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogdan B-13 Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 Byłem dzisiaj na Medvedinie. Ludzi niewiele, pogoda nie najgorsza, śnieg przez cały dzień zmrożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 28 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2008 OFF Topic mały ....................................... To mi się podoba juice - stara gwrdia - zarejestrowany feb.2007 i Lechu - początkujący - zarejestrowany Oct. 2002 Lechu - co Cię tu przywiało ? Czyżby "FSC" się nudził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Byłem dzisiaj na Medvedinie. Ludzi niewiele, pogoda nie najgorsza, śnieg przez cały dzień zmrożony. Tez bylem i jezdzilem - od 9 (lekko zaspalem) do po 12.00. Ludzi malo na stoku do 11.00. Pozniej - nie tloczno ale momentami trzeba bylo zwracac wieksza uwage. Ale wazne ze do jedynej kanapy na dole najpierw zero kolejki, a pozniej tak moze na 10 sekund Snieg zmrozony + to co naspane z armatek - a nasniezaja jak wsciekli - zarowno na gorze gdzie -5 / -6 ( + wiatr i czasami mgla = na pysku -10) jak i na dole non stop - a tam -1 / -2. Jak sie "momentami" pokazywalo slonce za / przy chmurze i swiatlo sniegu nie bylo tak plaskie mozna bylo pocwiczyc i po-przycinac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 OFF Topic mały ....................................... To mi się podoba juice - stara gwrdia - zarejestrowany feb.2007 i Lechu - początkujący - zarejestrowany Oct. 2002 Lechu - co Cię tu przywiało ? Czyżby "FSC" się nudził ? Heli - ciagnac Twoj "dziwny" watek - wedle przytoczonych "parametrow" krecisz sie kolo Lecha (moze nie merotyrycznie ale staystycznie). Wiec do kogo to "picie" i po co (w sumie to pytanie juz retoryczne...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 strona holidayinfo.cz czy może wiecie co się stało ze stroną holidayinfo.cz ? Od dłuzszego czasu u mnie nie działa a była to dla mnie kopalnia wiedzy ( oczywiscie zaraz po skionline.pl ) Czy jest do niej może jakis inny link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawe Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Strona działa po wpisaniu pełnego adresu www.holidayinfo.cz , samo holidayinfo.cz nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 faktycznie . Dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Parkingu w SM nadal bezpłatne? W tej chwili to lepszy chyba Miedvienin.Na Sv.Jurku tylko jedna trasa. Trasy dobrze wyratrakowane?Jakieś lodowe niespodzianki? Jutro sie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Parkingi nadal bezplatne. Niedzwiedz lepszy bo na Peterku w zasadzie jedna plaska trasa. Tyle, ze niestety jutro niedziela i przy dolnej kanapie pewnie bedzie spęd, dlatego trzeba byc przed 8.30 Lodowych niespodzianek brak, wyratrakowane, miejscami takie grudkowate nierownosci ale bez wiekszych praoblemow. Bylem w pt. Mialem jechac dzis z synem, ale okazalo sie wczoraj wieczorem ,ze nia ma sciagnietego wosku z nart (zawieruszylo sie :eek:) i jedziemy jutro rano juz w trojeczke. Jakbys sie chcial przywitac to zolta carrera na glowie, czewone heady na nogach + bialo czerwone supershape speed. Reszta czarna z zielonymi wstawkami na kurtce elana. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 Heli - ciagnac Twoj "dziwny" watek - wedle przytoczonych "parametrow" krecisz sie kolo Lecha (moze nie merotyrycznie ale staystycznie). Wiec do kogo to "picie" i po co Do JC to wszak on rządzi "nazwami". 2002 jest u Lecha i u mnie, bo wcześniejsze fora nie były przenoszone z uczestnikami i ich postami Do Ciebie nic nie mam - przepraszam, jeżeli poczułeś sie urażony, Twoja statystyka posłużyła tylko za przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Nie poczulem. Rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Spindl - podsumowanie weekendu Pol godz. temu wrocilismy ze spindlerowego. NIestety nie bylo juz tak ciekawie jak w piatek. Dol + 3, gora 0. Generalni emiekko, u gory mniej, na dole wiecej. No ale nie zapadalo sie, szlo jezdzic. Chmury i mgla jak wsciekla. Co prawda dalo sie w niej nawet sprawnie przemieszczac ale komfort to to nie byl. Z tego wzgledu raczej lepiej dzis bylo wybrac Hromovke, tak "mglilo" zdecydowanie mniej. No ale nie zaluje Raz, ze syn otworzy sezon na nowych uzywanych nartach 127 cm i calkiem zgrabnie sobie radzil. Dwa, ze wyciagnelem szwagra (sprzet skompletowalismy po polnocy, na szczecie stare moje buty pasowaly), totalnego antysportowaca, majacego bardzo okazlonalne i dawne kontakty z nartami - jedzil w "gumowacach" + 210 dlugpsci klasyki i kompletnie mu z tego nic nie wychodzilo (brakowalo mu stolu do wykonania skretu ). A dzis na nartkach lekko taliowanych 170 cm jakby sie na nowo odnalazl. I jak na to wszystko nawet sobie radzil. I moze zlapal bakcyla. Tylko ze po wszystkim chcial uda i kolana dac do wymiany A do tego pocwiczylem, posprawdzalem zachowanie narty w roznych - innych warunkach i speed supershape jak dla mnie spisuje sie swietnie. Takze weekend bardzo aktywny. Z narciarskim pozdrowieniem. Zaraz APS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi