JC Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Informacja dla osób szukających ciekawego ośrodka znajdującego się blisko naszej granicy, a gwarantującego włoską pogodę. Polecam największy ośrodek narciarski Karyntii - Nassfeld. Zobaczcie jak tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) swietnie tam jest JC niezła bryczka:D Edytowane 25 Listopad 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 swietnie tam jest JC niezła bryczka:D Oj czepiasz się szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Oj czepiasz się szczegółów. świetnie... świetnie... ...a wracając do sedna sprawy tydzień temu na kawę(herbatę bo kawy nie pijesz) przyjechałeś z tej samej stajni ale inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Pieknie, pieknie Powiedzie jeszcze ze to warunki sniegowe z tego sezonu...., a jak nie to jak tam bedzie w styczniu (jaks wrozbita na poziomie JC ), np bo trzeba juz czegos szukac pod termin zimowych ferii dolnoslaskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 25 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 świetnie... świetnie... ...a wracając do sedna sprawy tydzień temu na kawę(herbatę bo kawy nie pijesz) przyjechałeś z tej samej stajni ale inną A Ty musisz wszystko wypeplać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) co do nassfeld to zdjęcia są w mojej galeri:) wiadomo nie tyle co JC ale no zawsze cos:P ogolnie za je*** osrodek:P 1 w jakim bylem w austri:D Edytowane 25 Listopad 2008 przez bugajson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 A Ty musisz wszystko wypeplać No o co chodzi:confused:. Nawet w alfabecie po B występuje C . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 A Ty musisz wszystko wypeplać ...przepraszam nie wiedziałem... ...nie wiedziałem że to tajemnica, że nie pijesz kawusi tylko wolisz herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 ośrodka znajdującego się blisko naszej granicy, a gwarantującego włoską pogodę. QUOTE] Ile tam jest od granicy i ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 ośrodka znajdującego się blisko naszej granicy, a gwarantującego włoską pogodę. Ile tam jest od granicy i ktorej? Chodzi o naszą granicę, z Cieszyna np. to jest troszkę ponad 700 km, a sam ośrodek Nassfeld leży de fakto na granicy austryjacko-włoaskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Na mapce tras i wyciągów przerywaną linia są zaznaczone chyba wyciągi na stronę włoską.Czy jest on połączony lub bedzie z jakims ośrodkiemwe Włoszech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Na mapce tras i wyciągów przerywaną linia są zaznaczone chyba wyciągi na stronę włoską.Czy jest on połączony lub bedzie z jakims ośrodkiemwe Włoszech? Są takie plany już od wielu lat, ale jak na razie nie sfinalizowane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Chodzi o naszą granicę, z Cieszyna np. to jest troszkę ponad 700 km, a sam ośrodek Nassfeld leży de fakto na granicy austryjacko-włoaskiej http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&miejscowosc_id=185&podstrona=dojazd chiba więcej:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 z katowic jest ponad 800 takze nie daleko:), kolejny raz viel dank dla SB za otwarcie mojego umysłu na austryjackie stoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 http://www.skionline.pl/stacje/?co=stacje&miejscowosc_id=185&podstrona=dojazd chiba więcej:( Wyświetl większą mapę"> Wyświetl większą mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 no a z cz-dz wyszło mi 787km,no to błąd na stronie skionline:( ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 wiesz przy trasie rzedu 800km to 70 w ta czy w ta to nie rożnica wazne ze na narty ośrodek jak najbardziej godny polecenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 wiesz przy trasie rzedu 800km to 70 w ta czy w ta to nie rożnica wazne ze na narty ośrodek jak najbardziej godny polecenia:) Na narty to nie ważne czy 70 czy 700km;) Ważne,że na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 no a z cz-dz wyszło mi 787km,no to błąd na stronie skionline:( ?! no nawet niech bedzie 900km to pryszcz a narty -to sama rozkosz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Ale ja mam wszędzie powyżej 1000 km. Ja chcę mieszkać w góóóóóóóórach!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Ale ja mam wszędzie powyżej 1000 km. Ja chcę mieszkać w góóóóóóóórach!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja mieszkam z Poznaniu i do naszych gór musze najpierw dojechac-najblizej Szklarka 270km a potem to tylko dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kony Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 Dokładnie za miesiąc od dzisiaj wyruszam do Nassfeld, ależ mi tymi zdjęciami JC narobił smaku... jak ja ten miesiąc mam przeżyć spokojnie...chyba się za serwis nart zabiorę to mi jakoś czas zleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 wiesz przy trasie rzedu 800km to 70 w ta czy w ta to nie rożnica wazne ze na narty ośrodek jak najbardziej godny polecenia:) no racja...! polecasz to i rozmyśle taką opcje na luty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 26 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2008 no to moze sie spotkamy na miejscu bo ja prawdopodobnie odwiedze to miejsce pod koniec lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi