eqiupe Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Witam! Szukam jakiegoś ciekawego wyjazdu na tyczki w styczniu gdzieś w alpy ;-) Interesują mnie ostre treningi z naprawde dobrymi narciarzami skala 20 Patrzyłem na stronę szafrańskiego ale on ma zaporowe ceny Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Napisałem na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 ...Patrzyłem na stronę szafrańskiego ale on ma zaporowe ceny ... No ale zawsze to szkoła z Bielska, można by rzec kolebki polskiego Carvingu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziadek Mróz Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Tutaj masz napewno taniej a też profesionalnie http://www.skiracingdays.pl/ nie pracuję dla nich ale znam Pawła i wiem co prezentują dlatego spokojnie mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 No ale zawsze to szkoła z Bielska, można by rzec kolebki polskiego Carvingu:) Taaaaak... Ja na MOllu ostatnio spotykam dość często Pierwszy Polski Klub Karvingowy z Wawy :D:D:D:D... Dużo tych pierwszych i kolebek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Guru karwingu to Marek Ogorzałek z pełym szacunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 Guru karwingu to Marek Ogorzałek z pełym szacunkiem Dlatego były :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 (edytowane) Guru karwingu to Marek Ogorzałek z pełym szacunkiem Święte Słowa!! Można by zrobić pomału drzewko genealogiczne: - Marek Ogorzałek( www.szkloacarvingu.pl) Bielsko Biała - Bracia Dendys(www.carvingsport.pl) Bielsko Biała - Paweł Polak(http://www.skiracingdays.pl/) Jaworze to niemal dzielnica Bielska Białej Taaaaak... Ja na MOllu ostatnio spotykam dość często Pierwszy Polski Klub Karvingowy z Wawy :D:D:D:D... Nie śmiej się z nich... Edytowane 25 Listopad 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 25 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2008 SB to ujoł krótko i na temat kto rządzi w carvingu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Szafrański Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Tyczki w styczniu Drogi kolego. Sam trening na SkiCampie kosztuje 200 Euro/cztery dni. Dostajesz za to zamknietą trasę, profesjonalny gigant i profesjonalną obsługe trenerów. Pracujemy przez minimum 8 godzin dziennie i jak policzyłem na okrągło daje to 25 zł/godzinę. Porównaj to z wypłatą instruktora (?) w Szczyrku, który kasuje 60 zł i do tego często trzeba opłacić jego wyciągi. Pozostała cena Campu to czterogwiazdkowy komfort, którego oczekują moi klienci. Marcin Szafrański 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi