Raceman Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Pisaliśmy o PEDAŁACH i nie wiem Czy Admin czy też Wasale admina zmkneli wątek a tu sie trzeba dac ludzią wypowiedzieć a nie zaraz zamykac może tu na tym forum sa pedały ???????? i sie tego wstdzą i zamykaja wątki???? Nie wyobrażam sobie sytuacji mówi dziecko widzałem Twojich rodziców FAJNI PANOWIE:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Rejskajwerku wyluzuj. Nie ja zamknalem wątek, natomiast "WASALE admina" to mozesz se godać do kumpli abo z gruby, abo z piaskownicy, kajś tam pomiędzy Pawłowicami, a Jastrzębiem. Pamiętej to ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi