Maciekkk Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Witam, szukam w miarę dobrej narty do funcarvingu. Na nartach jeżdżę 6 sezonów i powoli ćwiczę funcarving na moich Blizzard Shark, ale pomyślałem, że przydała by się zmiana. Pytanie kieruję głównie do doświadczonych funcarverów Zastanawialem się nad Fischerami. Zastanawiam się czy lepsze do funu będą wc sc czy race sc? Narty nie byłyby nowe ze względów finansowych więc proszę też nie podawać nart drogich Mój wzrost to 176cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Poszukaj jakis slalomek. Promien skretu ok. 12m przy 165. Proponuje dl. 160 dla Ciebie. Dodatkowo mozesz zamontowac jakis lifter pod wiazanie, co bys nie przybutowal przy funie. Co do firm, to juz wybor nalezy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekkk Napisano 22 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Takie rzeczy to wiem akurat. Chodzi o to, że ciężko mi wybrać konkretną nartę z wielu możliwości. Więc proszę o podawanie konkretnych nart, ale dziękuję i za te informacje, bo o lifterze bym nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Zastanawialem się nad Fischerami. Zastanawiam się czy lepsze do funu będą wc sc czy race sc? Narty nie byłyby nowe ze względów finansowych więc proszę też nie podawać nart drogich Mój wzrost to 176cm Zajrzyj do działu forum Giełda tam 2 użytkowników chce sprzedać narty które idealnie nadają się do fanu, zobacz:http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7517 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 No to jak chcesz modele, to od siebie polecam: Dynastar Omeglass - dl. 155cm Rossignol 9S. Ale tak jak mowil SB, wejdz na gielde i looknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekkk Napisano 29 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 A co myślicie o tych Blizzard'ach Shark'ach do funcarvingu? Nadają się one jakoś czy nie bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 nadawać się nadają ale te które proponują ci koledzy nadają się dużo bardziej , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 29 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2008 A co myślicie o tych Blizzard'ach Shark'ach do funcarvingu? Nadają się one jakoś czy nie bardzo? Nie bierz Szarków. Są do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 30 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2008 Nie bierz Szarków. Są do niczego. Hmmm ja mam całkem dobre wspomnienia związane z tymi nartami. Natomiast imho są lepsze narty do funcarvu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi