cysiu Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 jak myślicie, czy przy obecnej pogodzie (przez tydzień mróz i nawet ma padać) jest szansa by coś ruszyło na śląsku? Mam nadzieje, że stacje nie wyjdą z założenia, że to tylko chwilowa zima i nie warto naśnieżać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 jak myślicie, czy przy obecnej pogodzie (przez tydzień mróz i nawet ma padać) jest szansa by coś ruszyło na śląsku? Mam nadzieje, że stacje nie wyjdą z założenia, że to tylko chwilowa zima i nie warto naśnieżać.. Na Śląsku, co masz na myśli:eek:?? Dolomity w Bytomiu?? Bo chyba nie Beskidy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 To prędzej nadmucham na swojej górce niż rusza wyciągi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 22 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 patrzałem na kamerki z np Pilska i jestem pozytywnie zaskoczony, jakby tak posypało.. http://narty.onet.pl/421117,kamery.html Dolomity i Morsko to raczej nie, pamiętam jak jeszcze kilka lat temu byłem na Skrzycznem w pierwszy weekend grudnia, nie obraziłbym się na powtórkę tego pamiętnego dnia (zero ludzi, pełno śniegu, nawet obsługa była znośna:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Odwilż... ... w cenzurze: http://narty.onet.pl/421117,kamery.html Swego czasu toczyłem długi spór o to, aby można było linkować kamery na tym "wrażym" portalu i super, że wreszcie maszyna go nie wykropkowuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rikirik Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 nawet w Sudetach troche śniegu widać http://www.czarnagora.pl/kamera/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 a ja was zaskocze... dzis kumpel jezdził w beskidach... BIAŁY KRZYŻ juz chodzi :-P zawsze to cos na poczatek :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Miał jechać Ramone od nas na Biały Krzyż dzisiaj i napisać, jak było. A co do kamer, do których linki tu wcześniej wklejaliście, to polecam jednak serwis Pogoda na Skionline. Tam są te prawie wszystkie kamery ze stoków, wraz z aktualnymi informacjami o warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madziushka Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 W Białce armatki już pracują czyżby jutro już ruszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Zgłasam się ! Aczkolwiek sam nie stanął na sławetnym Białym Krzyżu, ale był kumpel i mówił, że całkiem okej. Nie ma to rewelacji, bo i nachylenie nie to co tak naprawdę trzeba, ale szło się pobujać. No, to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 ja wlasnie sie zbieram na BK :-P zobaczyć samemu :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 23 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 może działa coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Dojazd do Szczyrku Ciekawe czy przy tych opadach da się dojechać do Szczyrku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cysiu Napisano 23 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Ciekawe czy przy tych opadach da się dojechać do Szczyrku? drogi chyba jakoś zawsze szybciej zasypuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 dało się dojechać... pojezdziliśmy od 9-tej do przed 12-ta ;-P jak jechaliśmy do domu to wyciag stanął ;-P ciekawe co się stało :-P warunki fajne :-P zmiana pogody miedzy bielskiem a szczyrkiem ZASKAKUJACA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Ciekawe czy przy tych opadach da się dojechać do Szczyrku? Droga była odśnieżona i odśnieżana na bieżąco,choć od ronda w Buczkowicach biała. Co prawda kilka autek jedno napędowych które "łyknąłem" przed wjazdem do Szczyrku miałem okazję spotkać w drodze powrotnej. Nieco powyżej parkingu koło "Juliana".Próbowali wytopić śnieg spod kół poprzez maksymalne wciskanie gazu,oczywiście bez rezultatu. Możliwym jest ,że mieli letnie opony. Nawet jedno napędowym autem na zimowych oponach można było całą trasę pokonać spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Wróciłem z Salmopolu Właśnie wróciłem z Salmopolu i bez problemów dojechałem tam i z powrotem na przednim napędzie. Droga od Buczkowic biała, a Szczyrk wygląda jakby był środek zimy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Zakopane Witam. Właśni wróciłem z weekendu w Zakopanem.Zakopane zasypane.Wczoraj tj.w sobote wybrałem sie na Morskie Oko-miejscami 1 m Sniegu ,0,5 m to standart temp nad Morskim -15. Nocleg miałem zaraz pod Nosalem-cała sobote i niedziele słychać było armatki-jada z koksem równo-tylko nie wiem czy na nosalu czy gdzieś w pobliżu.Dzisiaj cały dzień padał śnieg wszedzie drogi białe-warunki do jazdy zadne.Dopiero od Rabki w strone Wadowic drogi przejezdne.OK 15 gwałtowna nawałnica z gigantycznymi opadami śniegu -widoczność kilka metrów.Moim zdaniem po tym weekedzie beda otwierać stacje narciarskie-niektóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiantychy Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 był ktoś w okolicy szczyrku ostatnio ? jak z warunkami ? bo w BB... zimno... - dziś :-P wiec moze tam śnieg pada ? heh... ;-P chociaż na BK :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi