Gość poniat Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 (edytowane) Witam, chętnie sprzedam serwisówki Rossignol Radical RS9 World Cup FIS z wiązaniami AXIAL² Worldcup:) Narty są nowe nigdy nie używane, zafoliowane. Dla zaiteresowanych zamieszczam link do aukcji allegro: http://allegro.pl/item488495693_rossignol_radical_rs_world_cup_fis_2009_wiazania.html Cena jaka mnie interesuje to powiedzmy 2499zł ( ale prosze pisać, negocjować chętnie rozważe rozsądną propozycje cenową ) kontakt: Maciej Poniatowicz 695-593-302 Pozdrawiam Edytowane 21 Listopad 2008 przez poniat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 czyli chcesz na nich zarobic conajmniej 350zl cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 ja bym powiedział że trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 ja bym powiedział że trochę więcej rzeczywiscie jezeli to jest IBOX RACING to jeszcze 200zl wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 albo mi sie wydaje ale tylko Ci co dostali permyszyn mogą ogłoszenia zamieszczać , a co do ceny kolego popuścta troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi