JC Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Maria Riesch dziewczyną Lange 2009 Zobaczcie! Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Eeee, Julka byla lepsza....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Wszystkie dziewczyny Lange są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 No ale Julka... mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 No mnie też jednak ubiegłoroczna wersja bardziej przypada do gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Jak dla mnie to ona jest dość ... "męska" ?? Julka i Resi to jej zupełne odwrotnosci najbardziej kobiece ze stawki PŚ a ona ? lubie ja jako zawodniczke ale to jedna z najwiekszych w PŚ... Resi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Wszystkie dziewczyny Lange są OK Masz racje.Te od Czesia Langa w Tour de Pologne też są ok:D http://www.tourdepologne.pl/galeria.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Mnie jakoś Maria w ogóle nie rusza i podzielam zdanie Homarka, troszkę za dużo ma testosteronu ahhh Julia w tych bucikach wyglądała lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Tylko Julia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 też tak-jakoś do Julki bym się prędzej przytulił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Masz racje.Te od Czesia Langa w Tour de Pologne też są ok:D Hucu masz racje. Bylem i na wlasne oczy widzialem. Calkiem, calkiem dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi