JC Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Od 22.11 można będzie jeździć w Szczyrbskim Plesie na Słowacji Więcej informacji tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 (edytowane) Tak kończyłem zeszły sezon w Szczyrbskim Plesie 19.04.2008. W strugach deszczu i temperaturze ok +5 st. C dało się jeszcze zjechać z samej góry, ale niestety widoczność tam była praktycznie zerowa. Na filmiku kawałek Interski, który jutro otwierają. Tak mnie kusi żeby w niedzielę pojechać i też tam zacząć sezon Ktoś się wybiera?? E9kWCwsmx-w Edytowane 21 Listopad 2008 przez SKIer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Też myślę o tym, aby się tam wybrać. Ale trzeba na razie obserwować pogodę - ma sypać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Też myślę o tym, aby się tam wybrać. Ale trzeba na razie obserwować pogodę - ma sypać. Póki co Szczyrbskie na ten moment wygląda najlepiej. Patrząc po kamerkach nie wiem czy gdziekolwiek indziej coś ruszy w ten weekend? Po naszej stronie taterek się chyba nic nie wyklaruje, nawet gdyby całą sobotę sypało to ciężko będzie zdążyć z otwarciem, hmmm ...pożyjemy zobaczymy. Kciuki tak czy inaczej należy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Właśnie zmienili info na stronie - mają już 50cm śniegu i warunki b.dobre - także oni ruszą jutro na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Rafek a 13.12 będziesz? Tak myślę kto się wtedy wybiera. Mam nadzieję że będzie czynny cały ośrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 to na razie chyba jedyna górka która będzie jeździć tu są ceny już w ojro http://www.ski.sk/parksnow-szczyrbskie-pleso-cenniki-karnetow-a5-1-pl.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 To jeszcze pare tygodni - a tak właściwie to co się szykuje 13.12? bo coś mi umknęło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Pare lat temu w Szczyrbskim wzlieli nas z synem na statystow do reklamy Orange'a dostalismy po 800 koron na twarz i kilka darmowych wyjazdow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Aaaa, to chyba że tak... to jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Oj Rafek , Rafek... Jarek to jak wyglądaliście? PS. Rafek poszperaj to znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 race Ty jako organizator 13grudniowego spotu wybierz miejsce pleso czy cuś ja juz 13 mam zarezerowany dla was i nikt mi w tym nie przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie - zima tam przepiękna, temperatura -5. Jeździłem od 12 do 15tej. Ludzi sporo, ale bez tłoku, do wyciągu czekało się parę minut. Na trasie, tak jak podają na stronie dużo śniegu (50cm), żadnych przetarć, czy kamieni. Jestem "wyjeżdzony" - jak na otwarcie sezonu jazda slalomowa super. Armaty śnieżą cały czas i chyba niedługo ruszą inne trasy. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 no to postanowione 6grudnia jade a przed tym zastanowie sie czy czasem pepików nie odwiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 22 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2008 (edytowane) Byłem dzisiaj w Strbskim Plesie - zima tam przepiękna, temperatura -5. Jeździłem od 12 do 15tej. Ludzi sporo, ale bez tłoku, do wyciągu czekało się parę minut. Na trasie, tak jak podają na stronie dużo śniegu (50cm), żadnych przetarć, czy kamieni. Jestem "wyjeżdzony" - jak na otwarcie sezonu jazda slalomowa super. Armaty śnieżą cały czas i chyba niedługo ruszą inne trasy. Polecam! To bardzo dobre info, dzięki!! Ja jadę jutro rano. Mam nadzieję że pogoda dopisze i również się wyszaleję. Gduby ktoś z forumowiczów był i miał ochotę się spotkać to szukajcie oznakowanego kasku logiem skionline.pl Edytowane 24 Listopad 2008 przez SKIer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Sezon rozpoczęty Zaliczyłem wczoraj Szczyrbskie Pleso. Śniegu dużo i ciągle dośnieżają. Narciarzy jeszcze umiarkowanie, kolejki max do 5 minut, na górze jak się chwilkę poczekało by przeszła "fala" to można było prawie z samej góry puścić się na krawędziach (prawie- bo pierwsze 50 mertów trochę muld było). Generalnie jestem zadowolony. Teraz czekam aż otworzą coś bliżej, co by po pracy można było wyskoczyć. Białka i Jurgów powinny lada dzień ruszyć, bo jak wczoraj podjechałem pod wyciąg, śniegu było już dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 SKIer, szkoda ze nie dales wczesniej znac moze bym sie z Toba wybral:( Bo tak samemu samochodem do Szczyrbskiego to mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Teraz czekam aż otworzą coś bliżej, co by po pracy można było wyskoczyć. Białka i Jurgów powinny lada dzień ruszyć, bo jak wczoraj podjechałem pod wyciąg, śniegu było już dużo... Trochę to wszystko zagrożone - bardzo mocno wieje dzisiaj. No, ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 SKIer, szkoda ze nie dales wczesniej znac moze bym sie z Toba wybral:( Bo tak samemu samochodem do Szczyrbskiego to mi sie nie chce. Hotrok pisałem już w piątek, nawet pytałem czy ktoś się wybiera...? Następnym razem zadzwonię Tak kończyłem zeszły sezon w Szczyrbskim Plesie 19.04.2008. (...) Tak mnie kusi żeby w niedzielę pojechać i też tam zacząć sezon Ktoś się wybiera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Masz racje, nie doczytalem:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Od jutra tj. 28.11 ruszają następne odcinki w Strbskim Plesie - Spojka 450m i Esicko 850. Temperatura tam wciąż ujemna -5, także jest nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 dojazd samochodem Witajcie! Czy dojazd do tej stacji jest bez problemu czy też droga jest niezaciekawa. pytam bo nie mam najlepszego samochodu na zimę o wybieramy się na narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Dojazd z Polski przez Lysą albo Jurgów jest OK. Jednak droga jest posypywana tylko żwirem lub w Tatrach w ogóle nie sypana. Opony zimowe są konieczne. Sama stacja ma wiele parkingów - jedne oddalone od wyciągów są bezpłatne, inne te najbliżej są płatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Dojazd z Polski przez Lysą albo Jurgów jest OK. Jednak droga jest posypywana tylko żwirem lub w Tatrach w ogóle nie sypana. Opony zimowe są konieczne. Sama stacja ma wiele parkingów - jedne oddalone od wyciągów są bezpłatne, inne te najbliżej są płatne. bardzo dziękuje, my jednak pojedziemy przez Cieszyn, itd.może dojedziemy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 Z tego kierunku, to masz parę fajnych stacji po drodze np. Vratna, no ale to nie Tatry:) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi