Bończa Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 16 grudnia o godzinie 21.00 zostanie wyemitowany pierwszy program z serii „Narciarski Świat”. „Narciarski Świat” to jedna z najbardziej popularnych serii w Ameryce Północnej. Każdy epizod koncentruje się na innym aspekcie tego sportu. Ponadto „Narciarski Świat” szczegółowo opisuje niemal wszystkie najsłynniejsze kurorty. Co wtorek w grudniu na kanale Travel Chanel o 21 będą emitowane kolejne odcinki. Pierwszy o Whistler w Brytyjskiej Kolumbii oraz Verbier w Szwajcarii. Będzie też lekcja narciarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 I trzeba powiedziec ze lekcje narciarstwa w wykonaniu usa w tym programie dosc oryginalne jezeli chodzi o metodyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 W zeszłym sezonie to było... Najarałam się bo reklamy wyglądały sensownie a po całym sezonie mogę stwierdzić że nagrali chyba 3 odcinki i ciągle te same puszczali na zmianę... Druga sprawa, że ten program dotyczy kurortów a nie ośrodków narciarskich. Ogólnie nie przypadł mi do gustu ale dowiedziałam się że w Australii mają też stoki narciarskie i bardzo ciekawa jest część instruktorska kazdego odcinka "The best of Butler":) Dla tej części warto obejrzeć ten program:) oto stronka z opisem: http://www.travelchannel.co.uk/Series/ourprogrammes/skiersworld.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Dobrze wiedzieć. Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi