ravick97 Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 może ktoś z was zna wart polecenia serwis narciarski w krakowie, gdzie panowie nie przy pomocy szlifierki ostrzą narty i wykonują inne czynności w wersji handmade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Mozesz spróbować w Wind Sporcie na Zakopiańskiej, co prawda chłopaki większośc robią na maszynach ale jak sie dogadasz to ręcznie powinni wykończyć. To obecnie chyba najlepszy servis w KRK jaki znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 To wpadnij na Śląsk ,szczegóły u SB:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Ja daleko nie mam:) jezeli mogę to proszę SB o szczegóły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 może ktoś z was zna wart polecenia serwis narciarski w krakowie, gdzie panowie nie przy pomocy szlifierki ostrzą narty i wykonują inne czynności w wersji handmade? Zapomnij o tym że ręcznie ktoś Ci to zrobi w servisie dobrze czyli "od początku do końca", z prostej przyczyny nie zrobi bo by nie maił przerobu w ciągu dnia i pewnie nie bardzo są chętni co by zapłacić za taką usługę. Ja daleko nie mam:) jezeli mogę to proszę SB o szczegóły! SB sam jeszcze nie wiele potrafi i musi się jeszcze duuuuuuuużo nauczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Sławek nie bądż taki skromny.No,chyba spie.....ć jak nikt inny to byś potrafił:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 A do Szczyrku nie łaska podjechać Panom ? Romek wrócił już z wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Pan szparaa ma już nartki ręcznie naostrzone, tylko że chciałby sie nauczyć tego robić Znaczy zdobywać doświadczenie przglądając się, slizg potrafilbym sobie zrobić, ale gorzej z tym ostrzeniem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 szpaara to musimy do rejsa podjechać nauczy nas boshką ostrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 21 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 mielec 90 pln za ręczną robotę - wyprowadzenie zoli, ostrzenie krawędzi i smarowanie na gorąco - jeno trzeb najpierw z gościem pogadać no ale z krakowa nie będę woził. swoją drogą sam bym się z chęcią przeszkolił z ostrzenia, gładzenia itp a może jakieś szkolenie organizowane przez skionline ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 (edytowane) Boszką Bugi to jedzie Carverrek (z wielkim Jokerem na gębie)!!!:D PS. Ale 90 zł za ręczna robotę będzie z 3-4h(jak nie węcej!) + smary zawodnicze i swoje heble...hm...niewiem... Edytowane 21 Listopad 2008 przez Raceman ps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 Jak jeszcze tego sam nie robiłem to woziłem do Szczyrku do budy pod krzesło(Carvingsport tam odsyłał) i oddawałem te narty gość mówił żeby przyjść za pół godziny, czyli robił z tym góra 15 min i kasował za to 50 zł. Nic za darmo nie ma.... To jest tak jak z montażem wiązań można to zrobić za 15 zł gdy cały proces zamyka się na wsunięciu tego wiązania w płytę zintegrowaną z nartą i przykręcenia 1 śrubki, ale jak już trzeba kręcić płytę do deski i potem wiązanie do płyty i jak jeszcze zdarzy się że servis nie posiada szablonu takiego... i tak dalej, to na taki montaż i stówa braknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 mówił żeby przyjść za pół godziny, czyli robił z tym góra 15 min i kasował za to 50 zł. No oczywiście. Przy nie zniszczonych krawędziach cały serwis to bardzo nieśpiesznie 20-25 minut, popijając herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.G. Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 (edytowane) może ktoś z was zna wart polecenia serwis narciarski w krakowie, gdzie panowie nie przy pomocy szlifierki ostrzą narty i wykonują inne czynności w wersji handmade? Możesz zerknąć na tam wybrać możesz opcję jaka Cię interesuje, resztę dogadasz w serwisie. Edytowane 10 Marzec 2012 przez JC usunięcie linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dokładnie serwis w Szczyrku na przeciwko kolejki jest moim zdaniem najlepszy i gość wcale nie popija herbatki tylko ostrzy i to jak !! Ja dawałem tam już narty które miałem wyrzucić a po odbiorze to nawet na zawodach z sukcesami na nich startowałem. Dla mnie najlepszy serwis w Polsce w jakim ostrzyłem narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 W Krakowie, na Zakopiance, przed samą stacją Orlenu po prawej stronie w kierunku gór jest (nie zawsze otwarty) mały sklepik - serwis. Pan ostrzy mi tam narty całkowicie ręcznie, i robi to doskonale. Przypuszczam jednak, że robi to dlatego, że kupiłam rzeczone narty (świetne) właśnie u niego. Ale piszę, co wiem, a nuż wiadomość się przyda:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dokładnie serwis w Szczyrku na przeciwko kolejki jest moim zdaniem najlepszy i gość wcale nie popija herbatki tylko ostrzy i to jak !! Ja dawałem tam już narty które miałem wyrzucić a po odbiorze to nawet na zawodach z sukcesami na nich startowałem. Dla mnie najlepszy serwis w Polsce w jakim ostrzyłem narty. To niedobrze, bo spragnionemu źle się pracuje:), a o którym serwisie piszesz? Po stronie kolejki, czy po przeciwnej stronie ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJBI Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Zapomnij o tym że ręcznie ktoś Ci to zrobi w servisie dobrze czyli "od początku do końca", Sławku a Ty potrafisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Sławku a Ty potrafisz? Nie wiem, nie mnie to oceniać, choć sam stwierdziłeś mając moje narty w rękach że dobrze utrzymane, więc... ...ale komercyjnie tego robić nie zamierzam, przecież nie mogę Ci chlebusia zabierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 Dokładnie serwis w Szczyrku na przeciwko kolejki jest moim zdaniem najlepszy i gość wcale nie popija herbatki tylko ostrzy i to jak !! Ja dawałem tam już narty które miałem wyrzucić a po odbiorze to nawet na zawodach z sukcesami na nich startowałem. Dla mnie najlepszy serwis w Polsce w jakim ostrzyłem narty. Myslajek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 15 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2008 To jest serwis na przeciwko kolejki z płotem z nart!! Ostrzą dla zawodników i nie tylko. Zawsze wchodzę podaję kąty i odbieram świetnie naostrzone i nasmarowane narty smarem firmowym a nie jakimś najtańszym badziewiem kupionym od rzemieślnika z zakopanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi