alfredoo Napisano 17 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 Termin niedziela 5.04 09 W zeszlym roku bylo troche dobrych checi ale chyba sie rozeszlo po kosciach bo nie czytalem relacji forumowicza z tych amatorskich zawodow. Moze w tym roku skrzykniemy sie na wyjazd, bo co tu gadac chodzi nie o wynik a o uczestnictwo w tej imprezie. Moze skionline obejmie patronat grupki startujacych? Ja deklaruje wyjazd. http://www.valgardena.it/gardenissima/news2009.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 na forum sa w wiekszosci slalomisci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Termin niedziela 5.04 09 W zeszlym roku bylo troche dobrych checi ale chyba sie rozeszlo po kosciach bo nie czytalem relacji forumowicza z tych amatorskich zawodow. Moze w tym roku skrzykniemy sie na wyjazd, bo co tu gadac chodzi nie o wynik a o uczestnictwo w tej imprezie. Moze skionline obejmie patronat grupki startujacych? Ja deklaruje wyjazd. http://www.valgardena.it/gardenissima/news2009.htm Jestem jak najbardziej za! Zaraz założę specjalny folder na forum. Edytowane 18 Listopad 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Nagroda w roku 2008 Nagroda za 1. miejsce w 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) na forum sa w wiekszosci slalomisci ... Pozdrawiam slalomistow! Na ten dzien zamienimy sie w gigantowcow Trasa ma 6 km i 88 bramek wiec to bedzie gigantosupergi Wszystko to bedziemy czytac we folderze. Wpisowe "tylko" 35€ ale bedzie cos w zamian (pakiet 15€), pewnie nr startowy na pamiatke jakis gadzet itd warunkiem startu jest tez ubezpieczenie od odpowiedzialnosci cywilnej, chyba wszystkie beda honorowane tego nie wiem zadanie dla JC. Kto sie na Katschberg wybiera (slyszalem ze SB) to kumnalem ze bedzie trenawac na Ainecku bo tez 6 km. Dumpling... lubi wlochy to jest nas juz troje. Edytowane 18 Listopad 2008 przez alfredoo zmiana ceny pakietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Rozumiem, że nagroda od skionline.pl ? Piękny Ducat! Edytowane 18 Listopad 2008 przez Bończa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Rozumiem, że nagroda od skionline.pl ? Piękny Ducat! Raczej paczka dukatow ale ktoto pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Ja się zgłaszam! Już zapisuję w kalendarzu termin jako zajęty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Ja nie wydalam kondycyjnie 6km to ja mam 2 dni jezdzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Ja nie wydalam kondycyjnie 6km to ja mam 2 dni jezdzenia Robert, ale potrzebujemy kogoś do zaopatrzenia w gigantki, może Dynastar dostarczy (wypożyczy) kilka sztuk dla polskiej ekipy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 wyslalem zgloszenie dostalem odpowiedz ze potwierdzenie zgloszenia bedzie na podstawie wplaty startowego. Ubezpieczenie OC wyslac faxem badz emailem. Zgloszenia aktualizuja raz w tygodniu /sroda/ tak to wyglada: Hallo Alfred ! Ihre provisorische Einschreibung an Südtirol Gardenissima 2009 war erfolgreich. Wir weisen darauf hin, dass die Einschreibung nur bei Einzahlung der Einschreibegebühren definitiv abgeschlossen ist. Die definitive Einschreibebestätigung wird Ihnen mittels E-Mail übermittelt. Sollten Sie keine FISI/FIS Karte besitzen bitten wir Sie den Versicherungsnachweis per E-Mail (gardenissima@valgardena.it) oder Fax (+39 0471 792235) nachzureichen. WICHTIG: Die Einschreibungen für die "Südtirol Gardenissima" werden jeden Mittwoch aufgenommen und aktualisiert. Viele Grüße Val Gardena-Gröden Marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Jak to sie mówi Jacku - pażyjom - uwidim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Ja nie wydalam kondycyjnie 6km to ja mam 2 dni jezdzenia O limicie czasowym jeszcze nie doczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Jest sporo kategorii, w których można startować: http://www.valgardena.it/gardenissima/deutsch/categorie.htm a w każdej oprócz nagród za trzy pierwsze miejsca przewidywane są nagrody za 10, 20, 30... miejsce. No i można stworzyć team. Wystarczy dojechać, to tylko 6km P.S. A Jacek ma za darmo. Edytowane 18 Listopad 2008 przez witek52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 W pierw by trzeba było zrobić eliminacje do kadry Skionline.pl w formie zawodów, a potem jakies zrupowanie sportowe a dopiero potem Gardenissima:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Robert, ale potrzebujemy kogoś do zaopatrzenia w gigantki, może Dynastar dostarczy (wypożyczy) kilka sztuk dla polskiej ekipy? ... ja tam gigantki mam ale podobnie jak Bobic kondycyjnie wymiekam, 40 bramek to jeszcze jakos przejade ale 88 to nie mam zadnych szans, ciekawe kto z forumowiczow moze spokojnie stwierdzic ze przejedzie 88 bramek :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 ... ja tam gigantki mam ale podobnie jak Bobic kondycyjnie wymiekam, 40 bramek to jeszcze jakos przejade ale 88 to nie mam zadnych szans, ciekawe kto z forumowiczow moze spokojnie stwierdzic ze przejedzie 88 bramek :eek: Może po drodze są z 2 pitstopy na smarowanie i ostrzenie nartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Może po drodze są z 2 pitstopy na smarowanie i ostrzenie nartek Na filmiku widać, że niektórzy co po drodze wymiękają, zatrzymują się i po złapaniu drugiego oddechu jadą dalej. W Polsce nie bardzo jest gdzie poćwiczyć, bo najdłuższa nartostrada ma zaledwie 4400 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Może po drodze są z 2 pitstopy na smarowanie i ostrzenie nartek ... 2 to minumum i nie na smarowanie tylko reanimacje :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Tak się zastanawiam - ile Goryczkowa ma od góry do Kuźnic, aby jakieś odniesienie mieć? już mam. Długość ok.6 km (w tym 4000 nartostrada), różnica poziomów 960 m (650 m kocioł, 310 m nartostrada) Edytowane 18 Listopad 2008 przez Bończa uzupełnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 W Polsce nie bardzo jest gdzie poćwiczyć, bo najdłuższa nartostrada ma zaledwie 4400 m. Samozaparcie i determinację, można poćwiczyć w Białce w kolejce do krzesła, to w końcu też ważne elementy profesjonalnego przygotowania zawodnika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Swego czasu, jak czlowiek byl mlody, to zjezdzalem z Kasprusia na dol przez Goryczkowa bez zatrzymywania. Teraz to juz tylko na dol gondola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Tak się zastanawiam - ile Goryczkowa ma od góry do Kuźnic, aby jakieś odniesienie mieć? już mam. Długość ok.6 km (w tym 4000 nartostrada), różnica poziomów 960 m (650 m kocioł, 310 m nartostrada) ... no dobra ale to chyba nie chodzi o to zeby zjechac byle na dol tylko to sa zawody a wiec trzeba troche zwijac sie na bramkach wiec samo porownanie dlugosci czy roznicy wzniesien niewiele daje, wyobraz sobie giganta na Goryczce z pod gornej stacji krzesla do dolnej stacji krzesla, przeciez to bylaby masakra, ja bym nawet do szyjki nie dojechal :eek: OK sa pewnie plaskie odcinki na ktorych mozna troche odpoczac ale to i tak niewiele zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 (edytowane) Odgrzewac temat czy moze jeszcze za wczesnie na decyzje? Liste uczestnikow aktualizuja co tydzien. Edytowane 26 Grudzień 2008 przez alfredoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 25 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2008 Jak to organizujemy? tu gadamy a wpisujemy sie we watku Gardenissima - zgloszenia? Przy zapisie nie podalem w jakim klubie jestem i chetnie wystapie pod haslem "skionline" Jest jeszcze sporo czasu, zapisalo sie dopiero 50 uczestnikow. Mam pytanie: kiedy konczymy zapisywania do skionline jako organizacji sportowej. JC jak to widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi