Raceman Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Właśnie gdzie jest kolega Scatman , widziałem że Jego posty podpisuje gość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Spłoszył sie "biedny" i uciekł na "chlebodajne" tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Spłoszył sie "biedny" i uciekł na "chlebodajne" tereny Na Molltalka??? Czy na Katchi??? Wiem,wiem prawdziwe chlebodajne tereny są tu....,tfu,tfu..., były. Ale nic nie trwa wiecznie,....nawet banicja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Na Molltalka??? Czy na Katchi??? To w końcu gdzie bo nie wiem gdzie ewentualnie można by jechać, co by oczami nie świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Właśnie gdzie jest kolega Scatman , widziałem że Jego posty podpisuje gość... Na jego życzenie został usunięty z listy użytkowników forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Jazda po nieobecnych Przystoi to tak? Zamiast jezdzic po nieobecnych przygotujcie sie do zimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Przystoi to tak? Zamiast jezdzic po nieobecnych przygotujcie sie do zimy. Nic złego o nieobecnym nie piszemy. A już o "jeździe po nieobecnych"to chyba nie ma tu mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Na jego życzenie został usunięty z listy użytkowników forum! Forumowe samobójstwo ale odszedł jak samuraj walcząc znaczy sie w chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi