arbiter Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 witam wszystkich proste pytanko . mam fajną ofertę w miejscowości Vent , ale chcę jeździć w Soelden czy odległość nie jest za duża pomiędzy nimi ? był tam ktoś ? po Soelden wiem czego się spodziewać ale nie chcę 30-40 minut spedząć rano w drodze na stok wdzięczny będę za wszystkie uwagi , itp. pozdrawiam :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość januszb Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 w Vent są takie krzesła jak na Goryczkowej i 2 orczyki witam wszystkich proste pytanko . mam fajną ofertę w miejscowości Vent , ale chcę jeździć w Soelden czy odległość nie jest za duża pomiędzy nimi ? był tam ktoś ? po Soelden wiem czego się spodziewać ale nie chcę 30-40 minut spedząć rano w drodze na stok :D :D :D :D 40 min to minimum w zimie a jak spadnie więcej śniegu to droga do Solden jest otwarta dopiero po południu albo wcale. Vent jest dobre na skitury. W samym Solden super na tygodniowy wyjazd, janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 13 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 zaponiałem napisać że wybieram się 13.12 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Z Vent kawałek do samego Soelden jest. Jak nie będziesz sie pchał na lodowce samochodem a w tym terminie co jedziesz to raczej zbędne to myślę, ze w 30 min spokojnie się dokulasz. Odległość od centrum do centrum to 18 km, tyle, że droga do kręta jak to w górach. A jak autem na lodowiec to jeszcze pół godzinki musisz dołożyć. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 To chyba jednak nie jest najszczęśliwszy pomysł tyle jeździć, ale..... Poszukaj coś w Zwieselstein, mieszkałem tam trzy razy, a jest to dobra baza wypadowa bo miejscowość leży mniej więcej w środku pomiędzy: lodowcami, soelden i hochgurgl-obergurgl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi