Gość berry Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Puch, puch i jeszcze raz puch... Bajka... Pewnie niedlugo otworza wiekszosc tras... pozdrawiam, takze tych co maja przyjechac )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Berry, mam zamiar pojechać na Molka ale dopiero w maju:rolleyes:. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 To z puchem może być już gorzej ? Czy się mylę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 To z puchem może być już gorzej ? Czy się mylę ? oj tak , tak ! Doświadczyłem tam w tym roku trochę świeżej dostawy puchu na początku maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Jesli raj narciarski istnieje, to dzis byl na Molltalu... Wiekszosc tras niewyratrakowanych po nocnym opadzie.... puch, puch i piekne slonce... i czasem, na krotko, nisko przelatujaca chmura... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 24 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2008 Czwartek... Jak zwykle - piękna pogoda i mrozik... Piątek... śnieg, śnieg, śnieg, a z powodu braku ludzi na stoku pod koniec dnia jazdę w puchu można było uskuteczniać na trasie... sobota... Molltaler nieczynny (wiatr), Mallnitz zasypane, drogi utrzymywane na biało, samochód w rowie lub do góry kołami co kilkaset metrów, i... czynny jeden stok na Heiligenblut... Na szczęście dojazd tylko w łańcuchach (na szczęście, bo było tylko kilka osób:-)) niedziela... -20 stopni na gorze i chrupiący pod nartą śnieg... testy Intersport... Ankogel jest już naśnieżony, więc też niedługo ruszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2009 Również 2 dni pojeździliśmy ma Molltaler. W sumie wygoniła nas tam pogoda a że nie byliśmy nigdzie "zaanonsowani" na kwaterę więc okrutny los rzucił nas w pierwszy i ostatni dzień właśnie na Molltalera. Byłem tam pierwszy raz, teren nie jest zbyt ogromny ale bardzo przyjemny. Trasy są tam dziwnie oznaczone, te niebieskie powinny być niektóre czerwonymi czarne to raczej wszystkie powinny być czerwonymi a niektóre czerwone niebieskimi:confused:, no ale to chyba taki chwyt marketingowy żeby nie było że czarnych tras w ogóle nie ma:D. Spotkałem tam Berrego, a raczej to on mnie spotkał, bo Konrad oprócz tego że zapuścił się na Karyntii to jeszcze zapuścił włosy i brodę. W każdym razie miło było poznać. Kila fotek z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 9 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2009 Również 2 dni pojeździliśmy ma Molltaler. W sumie wygoniła nas tam pogoda a że nie byliśmy nigdzie "zaanonsowani" na kwaterę więc okrutny los rzucił nas w pierwszy i ostatni dzień właśnie na Molltalera. Byłem tam pierwszy raz, teren nie jest zbyt ogromny ale bardzo przyjemny. Trasy są tam dziwnie oznaczone, te niebieskie powinny być niektóre czerwonymi czarne to raczej wszystkie powinny być czerwonymi a niektóre czerwone niebieskimi:confused:, no ale to chyba taki chwyt marketingowy żeby nie było że czarnych tras w ogóle nie ma:D. Spotkałem tam Berrego, a raczej to on mnie spotkał, bo Konrad oprócz tego że zapuścił się na Karyntii to jeszcze zapuścił włosy i brodę. W każdym razie miło było poznać. Kila fotek z wyjazdu Również cieszę się że Was spotkałem na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Dziś... Duży opad śniegu, mgła, wiatr, jakieś resztki ludzi na stoku... Polacy oczywiście... BOOOOSKO !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Dziś... Duży opad śniegu, mgła, wiatr, jakieś resztki ludzi na stoku... Polacy oczywiście... BOOOOSKO !!!!!! misisz drażnić?? - co ????? - pozdrów znajomych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Witam Spotkałem tam Berrego, a raczej to on mnie spotkał, bo Konrad oprócz tego że zapuścił się na Karyntii to jeszcze zapuścił włosy i brodę. W każdym razie Konrad z broda i długimi włosami - tak trzymaj - i przyslij zdjęcie bo pamietając spotkanie nie jestem w stanie sobie wyobrazić. Pozdrowienia serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 ... zapuścił się na Karyntii to jeszcze zapuścił włosy i brodę. W każdym razie miło było poznać. http://m.onet.pl/_m/e394c8c72e104964ee6c7ffd208a9645,14,1.jpg Konrad - no coraz ładniejszy się robisz z wiekiem.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitek Napisano 30 Kwiecień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Czołem http://m.onet.pl/_m/e394c8c72e104964ee6c7ffd208a9645,14,1.jpg Konrad - no coraz ładniejszy się robisz z wiekiem.. pozdro jahu Czujnośc 10 w skali 10 oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 http://m.onet.pl/_m/e394c8c72e104964ee6c7ffd208a9645,14,1.jpg Konrad - no coraz ładniejszy się robisz z wiekiem.. pozdro jahu a obiecali, że go nie upublicznią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2009 misisz drażnić?? - co ????? - pozdrów znajomych ! niestety... moje zdjęcie jest w necie... inni swoje facjaty ukrywają... na szczęscie, jeśli podjadę do losowo wybranej osoby na stoku i powiem: pozdrowienia od Jaha... Berry jestem... To raczej na pewno usłyszę:Oooo... cześć berry... co u jaha :D Tu większość to Polacy i większość z tej większości gdzieś sie już spotkała lub zna wzajemnych znajomych ... Jak na wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2009 Dziś śnieg sypał z dołu i z góry... Prawdziwa zima okraszona bardzo mocnym wiatrem nastała na Molltalerze... ludzi oczywiście jak na lekarstwo :D... Tylko gondola została zamknięta przed 12.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 7 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2009 a dziś po raz pierwszy od dawna było tak... narciarze przetykani panami i paniami w strojach co najmniej kąpielowych ... lampa, leżaczki itd... i tylko garstka zapaleńców na nartach... i jeszcze kadry narodowe... niestety zdjęcie komórką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi