lokiec3 Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Nie wiem jak wy, ale ja mam duże kłopoty z ustami podczas jazdy na nartach. Raz, że mróz dwa, że potęgowany wiatrem. Wysuszają mi się na amen, aż do pęknięć i ran. Dodam, że specyfiki typu jakieś sztyfty czy cóś to w ogóle na moje nie działa, za dużo wody to badziejstwo zawiera. Proszę o poradę i z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Ja używam sztyfty i nigdy nie miałem problemu na mrozie. Tylko kupuję te lepsze, moim zdaniem, Piz Buin! PS Mała uwaga. W Austrii sztyfty są ok. dwa razy tańsze (4 - 5 Euro) niż w naszych sklepach (Intersport 29 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 mam sztyft nutrogene z wieloryba nie narzekam, rodzina tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 ja no mróz uzywam krem tłusty nivea,ale ja mam generalnie tendecje do febry wiec uzywac DICORTINEV-masc na febre a zarazem chroni od wiatru i mrozu wiec dzialnie trzy w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Ja używam Neutrogene i też jest git. Nie słyszałem o jakimś lepszym sposobie niż właśnie sztyfty. Może po prostu musisz znaleźć coś dla Ciebie odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 (edytowane) Przestań zlizywać szron z barierki od krzesełka podczas jazdy wyciągiem!!!! Powinno pomóc A tak serio, to spróbuj maści ochronnej z witaminą A, takie ustrojstwo w aptece za 2 złote dostaniesz. Jest tłusta i dobrze chroni przed wysychaniem i pękaniem ust. Czasem sam stosuję jak naprawdę duży mróz i wieje. Na inne warunki dobry sztyft mi wystarcza. P.S. na gojenie też jest dobra ta maść Edytowane 13 Listopad 2008 przez SKIer P.S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 wazelina dobra na wszystko.......tylko nie techniczna a tak serio sztyfty ale te bez dodatku wody, ja tam nivea sztyft for men mam i jest git:D ale w tym roku musze sobie taki kolorowy kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 (edytowane) wystarczy, że raz w Livigno wyszłam na stok posmarowana kremem Nivea soft. Na drugi dzień pojawiły się pęcherze na całej twarzy, potem zaczęły pękać i miałam twarz w obrzydliwych strupach... bleeeee Nauczka na całe życie. Polecam "Zimową ochronę" Kolastyny. Chroni twarz i usta a do tego ma przystępną cenę Edytowane 13 Listopad 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Podobnie jak JC polecam PIZ BUIN!! I nie tylko do ust ale do całej twarzy! W Austrii prawie w każdym markecie spożywczym itp sa te kremy dostepne i dużo taniej niż w naszej RP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maria Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 Witajcie po długiej przerwie! No, i chciałam coś napisać o wazelinie, niekoniecznie technicznej, ale Bugajson mnie uprzedził.... Zwykła też działa , ale to nie znaczy, że bardziej wyrafinowane środki nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siw Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 heheheh.. natłuszczaj... nie nawilżaj... bedzie działało... pozdr siwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja mam zawsze przy sobie pomadkę NIVEA dla mnie jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Ja mam zawsze przy sobie pomadkę NIVEA dla mnie jest OK przepraszam za off, ale w takim tempie w ciągu tygodnia zostaniesz stałym bywalcem, czy jak to się tam nazywa...:D:D... grunt, że inne forum obejrzym...:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi