Gość to ja Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Jestem coraz grubszy i twardszy. A co Ty sobie myślisz, że zdjęć z furgającym spod nart śniegiem nie widziałem? Mam swój rozum i nawet podważanie Twoich umiejętności przez SB podpierającego się synem (bo kimś to oczywiście najłatwiej) nie zmieni mojego stosunku do Twoich umiejętności i cześć. Ja może gruby nie jestem, ale jak wyciągam gacie z dolnej półki to się podnieść nie mogę, aż żona interweniuje i sama po nie sięga, bo się szybciej do pionu przywraca. Na szczęście na śniegu wraca mi trochę elastyczności, więc jak ja mięknę to czemu Ty masz być twardy:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 15 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 jak patrze na te filmiki to chyba w profilu dam sobie zaraz 1!! pękna robota Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 fimik dla mnie wzorcowy . Pytanie tylko : jaka to skala umiejętności ? co ten Pan jadł przed zjazdem - to ja tez to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 fimik dla mnie wzorcowy . Pytanie tylko : jaka to skala umiejętności ? co ten Pan jadł przed zjazdem - to ja tez to poproszę Fasolkę po bretońsku ostro przyprawioną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 jak patrze na te filmiki to chyba w profilu dam sobie zaraz 1!! pękna robota Panowie! Piekna !!! Wiec trzmajmy sie wersji ze to jest 9,5 (no bo przeciez zawsze moze byc lepiej) i mozemy aktualizowac skale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 No to wg poniższej skali oceniam na 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi