MB Napisano 6 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2008 To samo pytanie zadałem w innym wątku ale chyba jest niewidoczne. Może nowy wątek da mi odpowiedź. Był ktoś może w ostatnich godzinach,dniach na Tuxie? Stronkę sobie obadałem ale co relacja na żywo to na żywo. Z Moltalka to mamy źródełko na forum ,a może więc ktoś był teraz na Hintertuxer Gletscher. Senior naszego rodu się wybiera w końcu tego tygodnia i chciałbym mu dać jakieś ciepłe newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 19 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2008 Jutro dodam kilka zdjęć z Hintertuxu Mój chłopak dzisiaj wróci stamtąd to zdam relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Na Tuxie spadlo troche sniegu, nawet ponizej 2000m. Warunki sa dobre. Dodatkowo rusza Hochzillertal 29.11. To jest info sprzed 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 13.11 byly opady sniegu powyzej 1200m (na 3000m spadlo kilkadziesiat cm), byly tez pozniej niewielkie opady, warunki powyzej 2600 sa bardzo dobre (ale wszystko zalezy od pogody, ale snieg powinien juz sie zwiazac), 2100-2600m bylo dosniezanie, niestety nie wiem kiedy "2" bedzie otwarta, jadnak sporo sniegu tam potrzeba jest tez dosc duzo ekip trenujacych i znacznie wiecej tras jest zamknietych (przynajmniej czesciowo) niz tylko obszar pomiedzy "5" i "4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Jak obiecałam: Więcej fotek wstawiłam tutaj: http://www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=94300&st=0&gopid=932449entry932449 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Aż się ześliniłem:). Na tej pierwszej focie pięknie się prezentuje Zillertal. Jak sobie pomyślę.że byłem pod dolną stacją i nie było mi dane wyjechać tam w górę to ...wyyyyyyćććććć mi się chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Więcej fotek wstawiłam tutaj: http://www.odyssei.com/forum/index.php?showtopic=94300&st=0&gopid=932449entry932449 Mało ludzi na trasach, a przy wyciągach również luźno?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Przy wyciągach bardzo luźno.. większość gondoli pusta wyjeżdża... miejsca w gondoli na 24 osoby, a w gondoli jechała np. tylko jedna osoba Podjeżdżasz pod krzesełka i od razu wsiadasz Taką jazdę to ja rozumiem Więc bez obaw można śmiało jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_ts Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 luzno zalezy kiedy - 9-11.11 byl taki tlum, ze przy orczykach stalo sie prawie 10 minut, faktem jest, ze tlum stanowila jedna nacja, az wszyscy nie zorientowani (ci co nie uzywali najpopularniejszego wtedy jezyka ) pytali co sie dzieje pozniej faktycznie kolejki byly zdecydowanie mniejsze, ale w piatek znowu zaczynalo sie robic tloczno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 20 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2008 Jak sobie pomyślę.że byłem pod dolną stacją i nie było mi dane wyjechać tam w górę to ...wyyyyyyćććććć mi się chce. Skuli Cie tam na dole czy cos ??:eek::eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mala_mi Napisano 21 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2008 pawel_ts tak luźno, mówię tutaj o poniedziałku, wtorku i środzie tego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi