Gość bobic Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Ależ Ryśku !! P.S. A SB to lepiej sluchaj, bo Ci nasle na chate zandarmerie wojskowa i sprawdza, gdzie powinna byc Twoja jednostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziewulski_hotline Napisano 5 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 A i jak by jeszcze Krzyś uzupełnił profil to by było git, i nie drwił w profilu z Rysia z "Klanu" bo to mój idol:D, może Krzyś napisać że jest Big Bambelos Kasia Cichopek, ale nie Ryś z "Klanu":D Gdzież bym śmiał drwić, Rysiek to najbliższy mi ideowo bohater współczesnego kina moralnego niepokoju. Zawołanie "Ależ Ryśku" rozgrzewa mnie do czerwoności - nawet przekonuje, że Klan to film o charakterze erotycznym. Profil uzupełnię naturalnie w miarę moich możliwości umysłowych. Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich. Ps. bardzo serdecznie Berrego, bez którego rad i (a jakże komentarzy:)) prawdopodobnie zgubiłbym się w drodze do przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 . Zawołanie "Ależ Ryśku" rozgrzewa mnie do czerwoności - nawet przekonuje, że Klan to film o charakterze erotycznym. a myslałem ze tylko mnie rozgrzewa - nie jestem sammmmmm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi