dziewulski_hotline Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 serdecznie i ciepło witam, do zobaczenia mam nadzieję nie tylko na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 serdecznie i ciepło witam, do zobaczenia mam nadzieję nie tylko na forum jesteś... cześć !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 No skoro i ciepło i dzień dobry to chyba musisz być w innej strefie czasowej jak i klimatycznej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Witaj serdecznie i ciepło witam, no Marku kolega chyba z moich okolic bo dzis u mnie 18 stopni było... Ludzie :eek: przecież zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Ja także witam ale chłodno bo u mnie ok. 5 stopni P.S. Witamy się tutaj (przynajmniej takie było założenie ) http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Vitaj! dziewulski, rysiozklanu - widzę, że lubisz nasz rodzimy showbusiness;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Witam Pana panie dziewulski . jutro przywiozę płytkę z fotkami z naszych wyjazdów , więc nie beziesz musiał czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Ja także witam ale chłodno bo u mnie ok. 5 stopni P.S. Witamy się tutaj (przynajmniej takie było założenie ) http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7535 no wlasnie ku*** ale co tam po co patrzeć co na forum jest lepiej nowego temata założyć :o:o:rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Czesc ! I szukaj Morfeusza bo rano nie wstaniesz na "poranne pompowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 no wlasnie ku*** ale co tam po co patrzeć co na forum jest lepiej nowego temata założyć :o:o:rolleyes::rolleyes: to w takim razie po co cała podstrona witamy na forum ? Po to żeby był na niej jeden temat "nowi tu się witamy" ?????? Jak to świetnie w pierwszym poście powitalnym, bluzgiem w nowego rzucić... I czyje było to założenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 to w takim razie po co cała podstrona witamy na forum ? Po to żeby był na niej jeden temat "nowi tu się witamy" ?????? Jak to świetnie w pierwszym poście powitalnym, bluzgiem w nowego rzucić... I czyje było to założenie... eee tam - Konrad - za bardzo "agresywny" jesteś.. - przecież to proste - - wbić szpilę w du..ę i patrzeć na reakcję.. :D - to w każdym poradniku "małego psychologa" przed Spisem treści dają.. - tak się ludzi poznaje.. - a nie gadkami o "pogodzie" - jutro w końcu poznam Nowych "użytkowników" śniegu - ... bo w sumie o to chodzi.. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 no wlasnie ku*** ale co tam po co patrzeć co na forum jest lepiej nowego temata założyć :o:o:rolleyes::rolleyes: Uspokój się bugajson, bo i moja cierpliwość się kończy. Jacek założył wątek zbiorczy dla Nowych i tam "robią co chcą". Twój wątek nijak się ma do potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Dziewulski_hotline Jurek to Ty?? Pamiętasz mnie, to ja SB:D Witam Cię również A w takim układzie to możemy jedynie o pogodzie pogadać: z godziny 7:47 Temperatura zewnętrzna 10,9 stopnia Prędkość wiatru 0,9 m/s Kierunek wiatru zachodni Opad deszczu nie Radiacja 22 w/m2 Szczyt prędkości wiatru 1,9 m/s Minimalna temp w nocy 7,2 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 serdecznie i ciepło witam, do zobaczenia mam nadzieję nie tylko na forum Witaj Krzysiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 witaj miłego pisania no i czytania. Prosba o załozenie jednego POSTU zeby tam wszyscy sie witali bo teraz zbliza sie zima i nowych bedzie przybywac i jak kazdy załozy taki Post bedzie burdellllooooo wiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Jest założony w dziale "Chcę Wam o tym...." zbiorczy wątek "Witamy na forum". I tam każdy nowy, który ma ochotę się przedstawić zakłada SWÓJ temat, który jest podpisany jego nazwą użytkownika. Mamy tutaj już kilku nowych: dziewulski, jaca, ocykrz, Fazol. Ta forma jest przejrzysta i nie robi bałaganu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Jest założony w dziale "Chcę Wam o tym...." zbiorczy wątek "Witamy na forum". I tam każdy nowy, który ma ochotę się przedstawić zakłada SWÓJ temat, który jest podpisany jego nazwą użytkownika. Mamy tutaj już kilku nowych: dziewulski, jaca, ocykrz, Fazol. Ta forma jest przejrzysta i nie robi bałaganu. cieszę się, że ktoś możniejszy w tym temacie:D się odezwał... jeden worek ma to do siebie, że przestaje się go czytać po jakimś czasie... ososbne tematy jakoś bardziej upodmiotowiają wchodzącą osobę... do jaha: znasz mnie już trochę i wiesz że nie znasz większego agresora ode mnie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Rafale, mam taki pomysł o ile jest możliwy by każden nowo zarejestrowany na forum przy kończeniu rejestracji miał taki odnośnik-linka do podstrony forum tej z powitaniami z zachetą "Tu możesz powitać innych użytkowników forum". Albo cos podobnego. Oczywiście byłoby to nieobowiązkowe. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 Dzięki berry, bo już myślałem, że tylko ja tak myślę - ufff! Robalek - to dobry pomysł, Jacek musi pokukać, jak to uczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziewulski_hotline Napisano 5 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 zdaje się, że coś naknociłem ? zdaje się, że coś naknociłem ? to naprawdę niespecjalnie, wygladało tak zachęcająco to się wpisałem pewnie jak poznam strukturę forum to pojmę o co wam idzie i gdzie ja się w ogóle wpisałem i dlaczego tyle osób odpowiedziało.. tak czy owak dzięki za przywitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 zdaje się, że coś naknociłem ? to naprawdę niespecjalnie, wygladało tak zachęcająco to się wpisałem pewnie jak poznam strukturę forum to pojmę o co wam idzie i gdzie ja się w ogóle wpisałem i dlaczego tyle osób odpowiedziało.. tak czy owak dzięki za przywitanie wszystko zrobiłeś jak trzeba.... znasz powiedzenie, być papieskim bardziej niż sam papież ? niektórzy tak mają... ale dość na temat niektórych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 zdaje się, że coś naknociłem ? to naprawdę niespecjalnie... Nic nie nakręciłeś wszystko OK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 zdaje się, że coś naknociłem ? to naprawdę niespecjalnie, wygladało tak zachęcająco to się wpisałem pewnie jak poznam strukturę forum to pojmę o co wam idzie i gdzie ja się w ogóle wpisałem i dlaczego tyle osób odpowiedziało.. tak czy owak dzięki za przywitanie Krzyś, Ty masz doprawdy wejście smoka. Przywitanie tylko a tyle już wpisów:D. Co do struktur to już dziś wieczorkiem, będziesz miał możliwośc Je poznac osobiście;). pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 To ja też powiem "dzień dobry":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 (edytowane) Krzyś, Ty masz doprawdy wejście smoka. A i jak by jeszcze Krzyś uzupełnił profil to by było git, i nie drwił w profilu z Rysia z "Klanu" bo to mój idol:D, może Krzyś napisać że jest Big Bambelos Kasia Cichopek, ale nie Ryś z "Klanu":D Edytowane 5 Listopad 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi