Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

FIS nie chce dziennikarzy z Polski!

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka tygodni temu złożyliśmy wnioski o akredytację dziennikarską FIS. Dodam, że takie akredytacje otrzymywaliśmy od 4 lat. Jaki było nasze zdumienie kiedy otrzymaliśmy odpowiedź z FIS, że nie dostaniemy w tym roku akredytacji! Wysłaliśmy więc obszerne uzasadnienie dlaczego staramy się akredytację. W odpowiedzi poinformowano nas, że otrzymamy akredytację. Uiściliśmy opłaty, wypełniliśmy wnioski i ...

Dzisiaj dostaliśmy informację, że FIS może nam dać jedynie akredytację na skoki narciarskie, a nie na narciarstwo alpejskie, o które to się staraliśmy!!!:eek:

Kilka tygodni temu złożyliśmy wnioski o akredytację dziennikarską FIS. Dodam, że takie akredytacje otrzymywaliśmy od 4 lat. Jaki było nasze zdumienie kiedy otrzymaliśmy odpowiedź z FIS, że nie dostaniemy w tym roku akredytacji! Wysłaliśmy więc obszerne uzasadnienie dlaczego staramy się akredytację. W odpowiedzi poinformowano nas, że otrzymamy akredytację. Uiściliśmy opłaty, wypełniliśmy wnioski i ...

Dzisiaj dostaliśmy informację, że FIS może nam dać jedynie akredytację na skoki narciarskie, a nie na narciarstwo alpejskie, o które to się staraliśmy!!!:eek:

a padł jakiś powód ?

No to jestes w tak zwanej dooopie i to nie tak z kraja.

No, ale chyba nic nie zrobisz....

Toż to mafia jak PZPN.

Robert,

Ale nie mogę zrozumieć jednego, że dostaniemy akredytację, ale na dyscyplinę jaką FIS uzna za stosowne!

To tak jakbym przyszedł do Ciebie po narty, a Ty powiedziałbyś - Proszę bardzo ten snowboard jest dla Ciebie.

No to jestes w tak zwanej dooopie i to nie tak z kraja.

No, ale chyba nic nie zrobisz....

Toż to mafia jak PZPN.

nie obrażaj mafii:D:D:D...PZPN to dresy ze stadionu w sygnetach i łańcuszkach z Różyca:eek:

Właśnie - wiadomość szokująca - co można zrobić? Może skontaktować się z którymś z delegatów technicznych FIS (Polaków) i poprosić o interwencje poprzez osobiste kontakty? Chociaż nie wiem, czy w tej mafii prośba Polaka coś zmieni.

Znam kilka osób bardzo wpływowych w FIS i nie dam za wygraną!

Ja też bym nie odpuścił.

Jak mówi moja koleżanka - gnęb ich i poniżaj ;)

A może poprzez PZN coś spróbować załatwić ?

Jak będziesz chciał oficjalne pismo od nas, to wal śmiało ;)

Juz widze ta scene w siedzibie fis.

Polska i narty... hmmmm :confused:

Znamy jakiegos alpejczyka z Polski.... :confused:

5 minut poziej...

A Malysz, skoki!!!

No to niech maja na skoki ta akredytacje i tak sie pewnie uciesza.

Niestety sukcesy polskich alpejczykow nie pomagaja.

Moze sprobuj na F1 dostac akredytacje - wieksze szanse pewnie bedziesz mial :cool:

Skandal tylko tyle ;( ale Jacku ten problem można szybko załatwić :D napisz do faktu oni rozpętają konflikt między narodowy to powinno poskutkować :D albo do jakiegoś ichniejszego Fakta... ;)

Na razie zadzwoniłem gdzie trzeba i czekam, co będzie.

Aż się nie chce wierzyć. Myślałem że takie rzeczy to tylko w Polsce :mad:

Jeśli naciśniecie kogo trzeba i pogrozicie mediami na pewno zmienią zdanie.

Wkurza to że dali właśnie na skoki narciarskie. Tak jakby chcieli pokazać że do narciarstwa się Polacy nie nadają i jedynie w skokach coś możemy zdziałać :mad: Jeśli chodzi o naszą kadrę to chyba jest w tym trochę racji ale nie usprawiedliwia to takiego skandalicznego zachowania FIS.

• 1 month later...