wojtekz Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Tam widziałem że ktoś pisał o BadHofGastein, piękne trasy, bradzo wysoko, wieczne wydmuchowisko Ja sie w tym sezonie wybieram do Ischgl lub do Hausu czas pokaże .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadam5 Napisano 1 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2008 Pilne odstapię Apartament w Livigno od 06.12 7 dni Witam wszystkich. Niestety posypało nam się ze znajomymi otwarcie sezonu. Mamy zapłacony apartament w centrum Livigno w terminie 06.12 - 7 nocy ze skipassem oczywiście. Chcemy go odsprzedać. Apartament jest sześcioosobowy klasy Lux. Cena 750 PLN/osoba i 150 euro kaucja zwrotna. Szkoda nam tej kasy. Kontakt: 600 820 410 dadam5@wp.pl Dzięki jak nie wy to może kogoś znacie. Bardzo nam Zależy. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 4 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 13.12.08- Val di Sole:D:D:D Luty-też słoneczna Italia,jeszcze nie wiem gdzie? Kwiecień czyli święta wielkanocne-Soelden( Mój ulubiony) Maj-Prawdopodobnie Stubai:cool: ten weekend Białka lub Kluszkowce jak będą warunki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 A ja już w piątek Val di Sol - Mezzana. Tylko 1550 km. i już jesteśmy na nartkach. Tydzień walki - potem znowu 1550 km. i czekanie na styczeń. Może Krynica? I znowu czekanie do końca marca - 1300 km. - Kronplatz- ha,ha. 5 dni i jak zwykle wypad do Cortiny. Potem 1300km. i arbait, Pozdrawiam i ide sie powoli pakować, bo mnie nóżki świerzbią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 A jedzie ktos moze jakos teraz do Kaprun lub do Soelden? W sobote z rańca jestem w Kaprun na imprezie Roxy Chicken Jam, potem w niedziele przenosze sie do Soelden, gdzie jestem do srody wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 9 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2008 A jedzie ktos moze jakos teraz do Kaprun lub do Soelden? W sobote z rańca jestem w Kaprun na imprezie Roxy Chicken Jam, potem w niedziele przenosze sie do Soelden, gdzie jestem do srody wieczora. Ja będę po drugiej stronie, czyli w Mallnitz... A do Kaprun wpadnę w piątek koło 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arqs Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 jakby ktoś szukal transportu to mam 12-13 grudnia 1-2 miejsca w busie do Val di Sole odpowiedniego posta umiescilem tutaj: http://skionline.pl/forum/showthread.php?p=57245 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anba Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Gdzie mieszkacie, bo ja w tym terminie będę w Mezzanie w hotelu Val di Sol? Może gdzieś się spotkamy na nartkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość arqs Napisano 10 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2008 Sole Alto, to chyba najwyżej położony apartamentowiec tam. Spotkać się możemy, a jakże podesle ci PW z namiarami na mnie, w niedziele na pewno bedziemy jezdzic od strony Marilleva-Folgarida, pozniej to juz wszedzie z przewaga stokow Madonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Jutro jadę na otwarcie nowego ośrodka Grossglockner Resort, choć po prawdzie to dwie połączone dotychczasowe lokalizacje, Matrei i Kals. Zapowiada sie interesująco ale na miejscu dopiero okaże się co i jak ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 Jutro jadę na otwarcie nowego ośrodka Grossglockner Resort, choć po prawdzie to dwie połączone dotychczasowe lokalizacje, Matrei i Kals. Zapowiada sie interesująco ale na miejscu dopiero okaże się co i jak ?. A spróbuj relacji tu nie zamieścić!!!!! Wypadałoby nowy wątek nawet założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fazol Napisano 11 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2008 no już jutro start:D La Plagne czeka...tydzień jazdy:D mam nadzieje że będzie...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Turracherhoehe No nareszcie!:D:D Zaczynam się pakować, o 2:00 w nocy start. Jak będzie czarna droga to o 9:00 na pierwsze krzesło mam zamiar w Turracherhoehe siadać. Zobaczę czy SB mi tam za bardzo nie rozjeździł tras . Po powrocie zdam relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 no już jutro start:D La Plagne czeka...tydzień jazdy:D mam nadzieje że będzie...!!! Czekamy na relację z Francji, gdyż jet tu ich niewiele. Może napiszesz parę zdań. Jakie warunki w tym okresie i czy piętrowa kolej zaliczona??? Po stronie Les Arc jeszcze lepsze traski....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 No nareszcie!:D:D Zaczynam się pakować, o 2:00 w nocy start. Jak będzie czarna droga to o 9:00 na pierwsze krzesło mam zamiar w Turracherhoehe siadać. Zobaczę czy SB mi tam za bardzo nie rozjeździł tras . Po powrocie zdam relację. :mad: Egoista!! Tak, jadąc pługiem pospychałem cały śnieg, a tam gdzie nie dałem rady to posypałem trasy tłuczonym szkłem:D powodzenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Trzeba było solą sypać Sławku Na jeden dzien wypad ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 :mad: Egoista!! Tak, jadąc pługiem pospychałem cały śnieg, a tam gdzie nie dałem rady to posypałem trasy tłuczonym szkłem:D powodzenia:) Ja tam byłem 2 dni po nim... zrobił jeszcze tak, że strasznie wiało, skutkiem czego na górze został już tylko beton... reszta śniegu leży na niższych stokach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2009 Na jeden dzien wypad ?? Nie no stary, słuchaj... chłopak zaszalał i jedzie na 5 dni, mało tego zamierza kupić Top Ski Pass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 10 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2009 Nie no stary, słuchaj... chłopak zaszalał i jedzie na 5 dni, mało tego zamierza kupić Top Ski Pass Wróciłem! Było zaje...................fajnie. Wszelkie zaklęcia (przeciw) pogodowe nie chwyciły. 5 dni lampy,....permanentnie pełne nasłonecznienie.Bajka! Mroźno,temperatury do -16 st.C, nawet w dzień. Kornock,Zirbenwald i Turrach...Bahn to je ONO a ne coca-cola (jak głosiła niegdyś czeska reklama). Cóż zrobić 24 stycznia trzeba będzie powtórzyć :D. ..... i to jeszcze tego roku. ------------------------------- Zdjęcia wrzucę jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi