ocykrz Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 witam wszystkich jestem nowy na forum chociaż mam niezawiele czasu to na narty coś wygospodaruję mam nadzieję ze będziemy mogli się wymieniać wiadomościami i opiniami pozdrawiam krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Witoj widze że nowych użytkowników przybywa jak grzybow po deszczu, tylko sie cieszyć mam nadzieje że ilość to też jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Czesc. Milo slyszec. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Cześć , witamy Witoj widze że nowych użytkowników przybywa jak grzybow po deszczu, tylko sie cieszyć mam nadzieje że ilość to też jakość No i fajnie że każdy się ładnie wita :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 witaj:) może po prostu trzeba stworzyć nowy temat - nowi tutaj sie witamy albo cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_ol Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 To następny nowicjusz chce się przywitać !!! Często przeglądam forum - chyba czas najwyższy rozpocząć aktywną ( mam nadzieję ) działalność . Pozdrowienia dla wszystkich z Warmi i Mazur . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 to ja też chciałabym się przywitać. Mam na imię Kasia i powoli się zadomawiam Fajnie tu u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 I ja Was wszystkich witam! Zapraszam do aktywnego udziału w życiu forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Haha no i teraz wszyscy nowi się tu witają Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 No Witajcie wszycy nowi Bracia i Siostry-zyczymy miłego czytania i aktywnego udzielania sie oraz uwaznego czytania rozmow na tym mega fajnym forum (zeby nie było nie domowien) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Cześć! Miło, że do nas dołączyłeś. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 ...i dołączyłaś Witam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Vitka! Narodziła nam się nowa świecka tradycja - Prezentacja i przywitanie "nowych". Tak trzymać. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Vitka! Narodziła nam się nowa świecka tradycja - Prezentacja i przywitanie "nowych". Tak trzymać. Pozdro. łał, jaki ruch:).. Witajcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi