jaca72 Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 jeszcze raz witam wszyskich jestem od wczoraj ale jeszcze poznaje forum dlatego dopiero dzis wpisałem kilka slów o sobie ale mysle że z czasem poznamy sie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Vitka! Speedway latem, narty zimą - lubisz to co ja. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Witaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkempes Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 ooo skoro o tutaj o speedwayu to witam szanownego kolegę z wlkp ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 no to robi sie powoli ekipka wlkp:D:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 To może zamiast o witaniu (powstał odrębny temat gdzie sie witamy) zrobimy temat o speedwayu Toruń pozdrawia Wielkopolskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Takowym temat już powstał i wszystkich nowych użytkowników zapraszamy do witania się właśnie tam http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=7535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca72 Napisano 5 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2008 jeszcze do teraz mam kaca po finale ale gratki dla apatora miło że sa kibole szlaki na forum tematow nie braknie przez cała zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi