Homar Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Tak oto francuzi przygotowywali sie przed sezonem [YOUTUBE]n3or3TUuEIk[/YOUTUBE] :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Szpara, kiedy jesteś w robocie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 nie rozumiem tylko dlaczego szparaa taki nerwowy jest koleś potrenować przyszedł a ten odrazu furia i skoki do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 patrząc od strony technicznej to ratownik gorszego skoku nie mogł zrobić jak by to był egzamin to by nie zdał , kurde trzeba by było coś takiego u nas gdzieś na basenie sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 hahahaha:D:D dobre!! Tego jeszcze nie próbowałem:D A kiedy jestem? W najbliższym czasie to we wtorek i środe popołudniu, potem piątem rano! Więc szykuj sprzęt i zapraszam:D:D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 tylko wiesz Krzysiek krawędzie nie naostrzone to nie wiem czy bede dała rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Ale rozbawił mnie ten filmik:) Damy rade Homek!! Na wsi gdzie pracuje jest jeszcze zjezdzalnia:) Tylko trzeba bedzie przyjąć pozycje zjazdową maksymalnie przykucniętą bo zjezdzalnie jest od góry zamknięta:) Ale taka forma treningu też się może przydać!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 hehehhe no niezle heheheh naprawde godne to bylo -buhahhaa ratownik na poczatku jak wryty jhehehe Bugaj no ten skok to jakby skakał do przerebli heheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Ale rozbawił mnie ten filmik:) Damy rade Homek!! Na wsi gdzie pracuje jest jeszcze zjezdzalnia:) Tylko trzeba bedzie przyjąć pozycje zjazdową maksymalnie przykucniętą bo zjezdzalnie jest od góry zamknięta:) Ale taka forma treningu też się może przydać!:) ja bym przyjął pozycje leżącą w zjeżdżalni... a narty bym opier****ł przed i za wiązaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi