misiu Napisano 9 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2003 Witaj Jacku ! Dlaczego tak jest, że żeby wyświetlał się cały wątek, to wchodząc na forum, trzeba za każdym razem zmieniać ustawienia, a przecież jest to najbardziej popularny sposób przeglądania tematu? Moim zdaniem, defoltowo powinny być takie ustawienia, a nie takie jak w tej chwili. Poprzednio było tak jak napisałem powyżej i było cool ! A może się mylę ? Może niech inni coś pisną na ten temat ? Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 9 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2003 Pytanie techniczne do JC U mnie wszystko działa OK. Ja w Edycji profilu ustawie "Styl wyświetlania" na "cały wątek" to zawsze klikając na pierwszą wiadomość rozwija mi się cały wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 9 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2003 Pytanie techniczne do JC To ja też mam pytanko... gdzie jest dostepna lista użytkowników ??? Tzn czy wogóle jest ogólnodostępna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangurek Napisano 9 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2003 Pytanie techniczne do JC Heli, nie bądź taki ciekawski. He, he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu Napisano 11 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2003 Pytanie techniczne do JC Już jest dobrze - ja to robiłem przez "zmianę ustawień" i nie zapamiętywało. Dzięki Misiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi