Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 nie, On chyba z natury taki jest:D Taki się urodził łobuziak:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Witam, no to sie ekipa powoli ustala, a nawet już ustaliła Zamiast pić na stoku to się ponapijamy w Lolku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Już przeglądałam menu:D i już powoli się zasadzam na jedzonko:) Reasumując będzie (w kolejności alfabetycznej): Berry (!) Bobic Heli (?) Jahu Juice Peszkod Scatman-wawa Ja (bo na Z:)) Kogoś pominęłam? A może ktoś jeszcze się zdecyduje? Edytowane 4 Listopad 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Już przeglądałam menu:D i już powoli się zasadzam na jedzonko:) Reasumując będzie (w kolejności alfabetycznej): Bobic Heli (?) Jahu Juice Peszkod Scatman-wawa Ja (bo na Z:)) Kogoś pominęłam? A może ktoś jeszcze się zdecyduje? ja bym też może wpadł :-))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) ja bym też może wpadł :-))))))))))) Konrad - a Ciebie to kto tam zapraszał??? :D:D a tak serio - wpadnie tez Krzyś ... pozdro jahu Edytowane 4 Listopad 2008 przez jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 ja bym też może wpadł :-))))))))))) Przepraszam... ależ mi głupio... wszystkich wymieniłam oprócz Pomysłodawcy...:o:o Już uzupełniam...:o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 A co nas tak mało?? Przecie już nawet nie zmuszamy nikogo do jazdy na nartach, to tylko zwykłe spotkanie żywych ludzi a nie postaci zerojedynkowych w sieci. Naprawdę większość nie wychodzi zza monitora?? Wiem że zza wawki trudno dotrzec, ale tylu Wawkowiczów tutaj i co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Obiecuje, ze nikt w zeby nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 ja małe spotkanko z małym piwkiem z Jahu i Scatmanem odbyłem...ale sroda mi nie pasuje wybitnie:o...no bywa tak...bawcie sie szampańsko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Pax, ty wczoraj przyjechałeś z piwkiem na serwis nart więc masz usprawiedliwienie. pozdrawiamy Cie i wypijemy Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) a tak serio - wpadnie tez Krzyś D..... Ughhhh, to dostane zje..e, ze plyty nie wypalilem Jest jeszcze dzis........... Wrozka nie sciemniaj, Ty jestes na "D" Edytowane 4 Listopad 2008 przez bobic na prosbe Jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Pax, ty wczoraj przyjechałeś z piwkiem na serwis nart więc masz usprawiedliwienie. pozdrawiamy Cie i wypijemy Twoje zdrowie dzięki za zdrówko:)....ja też Wam wszystkim życzę miłego i owocnego spotkania....oby moc była z Wami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Juice - weź może laptoka - to wspólnie pooglądamy fotki w Lolku!! ? Ughhhh, to dostane zje..e, ze plyty nie wypalilem Jest jeszcze dzis........... Wrozka nie sciemniaj, Ty jestes na "D" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) a tak serio - wpadnie tez Krzyś D.....jahu A kto to Krzys D... ? Bo nie przewijalo sie to dotychczas na forum ? Edytowane 4 Listopad 2008 przez bobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Juice - weź może laptoka - to wspólnie pooglądamy fotki w Lolku!! ? Nie wezme bo nie mam Ale moge wziac aparat, podepniemy do czyjegos i zobaczymy to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) A kto to Krzys D... ? Bo nie przewijalo sie to dotychczas na forum ? Kolo ktory jezdzi na nartach, jest na "tamtym" forum i generalnie spoko gosc. Edytowane 4 Listopad 2008 przez bobic na prosbe Jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Bobicku - będziesz miał "coś" dla mnie może ? Fajnie by było ... jak nie to trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Kolo ktory jezdzi na nartach, jest na "tamtym" forum i generalnie spoko gosc. z "tamtym" - to tam bez przesadyzmu.. - zaraz do Krzycha piszę, co by go op....ić.., że jeszcze Tutaj go nie ma.. - i będzie pełnoprawny - generalnie tak jak pisze Juice - to spoko koleś.. aa - Nera do mnie dzwonił - też mnie op...lił, że nic nie wie o spotkaniu, a przecież ma być.. pozdro jahu Edytowane 4 Listopad 2008 przez jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Zaraz "koleś spoko" . Przecierz D...i to największy pijak z nas wszystkich. On to dopiero garuje Edytowane 4 Listopad 2008 przez bobic na prosbe Jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Bobicku - będziesz miał "coś" dla mnie może ? Fajnie by było ... jak nie to trudno Bede mial w bagazniku albo na tylnej kanapie to cos ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Zaraz "koleś spoko" . Przeciez D... to największy pijak z nas wszystkich. On to dopiero garuje Eeee to nie nadaje sie - my tutaj na TYM forum to kultura, degustacje, itp. Co nie Peszkod ? Edytowane 4 Listopad 2008 przez bobic na prosbe Jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Swoją drogą taka ekipa się zbiera że ... no żal, po prostu żal, że się z Wami nie spotkam. Ale będę dzwonił ... na ile bateria starczy Edytowane 4 Listopad 2008 przez Robalek Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Robercie, ja też żałuję że nie dołaczysz, ale obiecuję że na najbliższym wyjeździe do kasztanlandu (austrii) czyli być może jeszcze w tym miesiącu nadrobimy . Słowo droższe pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 Michale jak to przeczytałem to się niemal po......m ze śmiechu:D:D:D. A swoją drogą taka ekipa się zbiera że ... no żal, po prostu żal, że się z Wami nie spotkam. oo - patrz go - uderz w stół - nożyce się odezwą.. - Święty się znalazł.. :D - o ile sobie przypominam - to jak byliśmy w "gościach" - gospodarze oddalili się w nieznanym kierunku - to jeszcze siedziałeś tam ze 3 godzinki - biesiadując.. - ale to gospodarze do d..py byli.. . Niby ja też tam byłem w "gościach" - ale przecież tylko pilnowałem i ponaglałem Ciebie, żebyśmy sobie już w końcu poszli .. . pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 4 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2008 (edytowane) Mam naddzieję że D... ma poczucie humoru i przyjmuje to jako żart. A i fotki dla d... w końcu przekażę bo do tej pory zapominałem . Zatem do jutra Edytowane 4 Listopad 2008 przez scatman_wawa Na prosbe Jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi