Gość scatman_wawa Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Witam. Ja jak zawsze jestem w grze . Tylko co gdzie i jak i jestem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 To mamy do wyboru dwa miejsca, mnie jest to obojętne bo oba mam blisko pracy To co, kto jest za Jeff'sem a kto za Lolkiem? Oba są na Polach:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Dla mnie oa miejsca są OK, tylko że w Lolku chyba klimat bardziej swojski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 To mamy do wyboru dwa miejsca, mnie jest to obojętne bo oba mam blisko pracy To co, kto jest za Jeff'sem a kto za Lolkiem? Oba są na Polach:rolleyes: Ojejku - powiedz gdzie bedziesz to sie tam wszyscy zbiegniemy - jak na razie to nie masz konkurencji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) No to decyzja padła - Lolek, zbieramy się od godziny ok. 17:30. To ja może stolik zarezerwuję na środę (jak się da) i podam który numer stolika mamy:) Warto by było gdybyśmy się powymieniali numerami telefonów (na PMa:D) albo chociaż żebyście zadbali o to żeby chociaż jedna osoba miała Wasz numer. Soczek, nie cwaniakuj Edytowane 3 Listopad 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Moj tel. ma Heli i Peszkod OK, stoi, ok. 17.30 w Lolku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Numerów stolikow nie mają ale przy wejściu należy ochroniarzowi powiedzieć grzecznie, że była rezerwacja na nazwisko Rudnicka i Pan zaprowadzi Was do stolika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jahu Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 oo - to może i ja się jakoś dotelepię .. pozdro jahu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Mnie ma Wrozka i Berry. Co to ten Lolek, abym mogl sie - Was odnalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Mnie ma Wrozka i Berry. Co to ten Lolek, abym mogl sie - Was odnalesc mogę Cię doholować od Solidarności :-))... wpisz w wyszukiwarkę lolek warszawa i zachwycaj się stroną... kreatywną dość :-)))) ...i ciekawym co mamy mniemać ? :-)))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 [quote Soczek, nie cwaniakuj Ja numer do Wróżki mam (no chyba,że się zmienił) Ale choć bardzo bym chciał to nie ściągnę do kompaniji. A juice wie,ze zagrożenie nie nadciągnie to cwaniakuje:D:p:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) Numerów stolikow nie mają ale przy wejściu należy ochroniarzowi powiedzieć grzecznie, że była rezerwacja na nazwisko Rudnicka i Pan zaprowadzi Was do stolika:D Za to u nas wszędzie się możesz powołać na moje nazwisko:D, gdzie się nie powołasz na moje nazwisko to wszędzie......................................................... ......................................... Cię wyrzucą.:eek: Edytowane 3 Listopad 2008 przez MB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) Figo, zbieraj Trójcę i przyjeżdżajcie:D / Ja muszę dbać o swoją reputację Soczek: http://lolekpub.pl/ Skoro Berry się zaoferował to ja już nie będę, w razie co jakbyś nie wiedział jak dotrzeć to dzwoń to wyjdziemy po Ciebie:D albo zgarniemy Cię po drodze - telefon sie nie zmienił do mnie:) Edytowane 3 Listopad 2008 przez Dumpling Zębowa Wróżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 No nie wiadomo czy nie nadciagnie bo wlasnie wylaniam sie z otchlani. Jutro powitanie kwiatami ,chlebem i sola na Balicach przez miejscowy aktyw wiec radze uwazac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robalek Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 No niestety Ja nie dam rady być z Wami ale jeśli Jahu będzie wśród Was to na pewno zadzwonię bo mam telefon do Niego i chętnie z Wami choć po eterze pogadam :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 A juice wie,ze zagrożenie nie nadciągnie to cwaniakuje:D:p:D. Niesamowite jakie to mnie wielkie "szczescie" spotkalo i jak to mi sie upieklo :D, uffff to Zagrozenie Na razie "przespalem" Solidarnosci i szukam lokum gdzies w poblizu. Dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Niesamowite jakie to mnie wielkie "szczescie" spotkalo i jak to mi sie upieklo :D, uffff to Zagrozenie Na razie "przespalem" Solidarnosci i szukam lokum gdzies w poblizu. Dam znac. to Ty już w Wawie, czy raczej na razie szukasz noclegu via telefon/internet ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 No nie wiadomo czy nie nadciagnie bo wlasnie wylaniam sie z otchlani. Jutro powitanie kwiatami ,chlebem i sola na Balicach przez miejscowy aktyw wiec radze uwazac:D Z tymi Balicami to nie takie pewne, mgła gęstnieje z minuty na minutę, jeszcze przed chwilą widziałem komin sąsiada, a teraz już go nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 To na Okęcie zapraszamy - powitamy piwem i czymś do piwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 to Ty już w Wawie, czy raczej na razie szukasz noclegu via telefon/internet ? Na razie "via" Dotre w sr. wczesnym popoludniem i chyba zakotwicze na Towarowej - cos na przeciwko krola Jana. W sumie niedaleko Lolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Na razie "przespalem" Solidarnosci i szukam lokum gdzies w poblizu. Najbliżej Pól Mokotowskich masz szpital na Banacha:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Najbliżej Pól Mokotowskich masz szpital na Banacha:D Wiedzialem, ze mi cos od serca podpowiesz Dobre Tam na wszelki wypadek zrobie sobie rezerwacje na "powrot z Lolka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Najbliżej Pól Mokotowskich masz szpital na Banacha:D a co Ty taki obeznany ? Byłeś na nartach na szczęśliwickiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 a co Ty taki obeznany ? Byłeś na nartach na szczęśliwickiej ? w woju był w Wwie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 w woju był w Wwie:D i c o mu tam zrobili ? ... czy może kolegów w szpitalu odwiedzał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi