Gość berry Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Cześć!! Południe podpowiedziało centrum... centrum trochę podebatowało :-))) i ustaliło, że trzeba się spotkać, jak nie wychodzi na nartach, to bez nart (chociaż można przywieźć ze sobą :-))))) po godzinie 17 w środę gdzieś w Warszawie... To "gdzieś" jest do ustalenia... Po co też jest do ustalenia :-)... Jak ktoś chce, ale godzina albo dzień nie taki, to dajcie również znać... Co wiemy na teraz: środa po godz. 17 miejsce do ustalenia po co - do ustalenia :-)) osoby na teraz: Kasia, ja, ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 oki, czyli na razie zostaje środa, po 17. Jakby sie znaleźli jeszcze jacyś chętni to dajcie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Berry i Wróżka uważajcie by Was nie spłoszyli.....hihihihhhhiiii:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Berry i Wróżka uważajcie by Was nie spłoszyli.....hihihihhhhiiii:D Znaczy co... strzelać będą ? :-))) Czy podejdą bez zapowiedzi :-))))))... Mówiłem Wróżka, że ktoś się odezwie :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Raceman by sobie nie odpuścił komentarza z podtekstem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Warszawka to dla mnie troszke daleko, ale jakby był ktoś z Torunia lub okolic to też możnaby się było spotkać i poplotkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 To może na ślasku ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Ja chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 A może na gdzieś na pomorzu ? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 jo tyż ino kery?16 list? a moze poźni o tydz?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 ja tez na sie pisze na spotkanie na slasku miejsce dowolne tylko ok 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 No w Warszawie ja tez mogę. Wyjdę wcześniej z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Inspekcja Szczęśliwic ? ... czy bardziej knajpiasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Knajpa na Szczesliwicach chyba nie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 Chętnie wpadnę tylko, że nieco później. Jak dobrze pójdzie to tak o 17 mógłbym dopiero wychodzić. Chyba jednak do 18 się nie zwiniecie, więc zdążę jeszcze kogoś spotkać? Tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Moze kiedys dotre na takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Ja kończę pracę i tak o 17 więc spokojnie jak ktoś nawet na 19 by dotarł to myslę że jeszcze nie skonczymy:) Tylko teraz by wypadało jakieś miejsce ustalic... nie wiem gdzie Wam jest najwygodniej dojechać, czy gdzieś w centrum czy raczej w innych stronach Wwy. I chyba raczej knajpowo się umówimy bo narciarsko to ciężko moze być a nie chcę zeby jakaś ochrona wzywała Policję:D:D Ma ktoś jakąś propozycję miejsca? Śmiało dawajcie jakąkolwiek propozycję bo pójdziemy do McDonald'sa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Jeff's, Lolek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 W ta srode ? Tak sie sklada ze bede w Wawie od srody do piatku tylko jeszcze nie wiem czy bede do wyrwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 W ta srode ? Tak sie sklada ze bede w Wawie od srody do piatku tylko jeszcze nie wiem czy bede do wyrwania no chyba sobie kpiny urządzasz!!!!!!!!! Na peewno będziesz do wyrwania :-))))) jakkolwiek to rozumieć... Najwyżej przedłużymy spotkanie :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Jeff's, Lolek ? lolki mają tak kreatywną stronę, że aż nie mogłem sobie wyobrazić gdzie to jest... A to poczciwe Pola Mokotowskie :-)))))) Ja będę dostosowany społecznie, więc wybierajcie... Żeby był większy galimatias, jest jeszcze stara szafa :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 Sb, oczywiście będziesz w środę :-))))))))) Popatrz w kalendarz, niech to będzie moje usprawiedliwienie, ale i tak już wystarczająco dużo zrobiłem, bo zainicjowałem Wam to spotkanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 no chyba sobie kpiny urządzasz!!!!!!!!! Na peewno będziesz do wyrwania :-))))) jakkolwiek to rozumieć... Najwyżej przedłużymy spotkanie :-)))) Poniewaz kpin raczej wole nie urzadzac, to to raczej mnie przekonales Ewentualnie nie bede "za dlugo". Acha - bede musial jeszcze popracowac nad wyrozumialoscia kolegi. Nocowal bede albo na albo w okolicy Al. Solidarnosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2008 To gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Popatrz w kalendarz, niech to będzie moje usprawiedliwienie, ale i tak już wystarczająco dużo zrobiłem, bo zainicjowałem Wam to spotkanie;) SB bydzie orzarty:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi