JC Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 (edytowane) Zmieniłem okres za jaki wyliczane są statystyki. W tym momencie statystyki będą się zmieniać częściej tj, za okras ostatnich 30 dni. Po zmianach: - na czoło pisarzy wskoczył SB, a o drugie miejsce "walczą" bugajson i mysiauek. - najczęściej czytam i odwiedzanym wątkiem jest PS w Soelden Edytowane 29 Październik 2008 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję : 1) nie odpisuję trollom 2) nie biorę udzialu w zaczepkach i nagonkach 3) trzy razy zastanawiam się czy jest sens coś napisać. Mam nadzieję, że wszyscy tak mają JC a nagrody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Niektórym chyba zależy na dużej ilości postów i zważają na jakoś i czy cokolwiek wnoszą do dyskusji. Co gorsza rzadko kiedy w ogóle ma to cokolwiek wspólnego z tematem JC a nagrody? A kto sprawdzał by treść i zgodność z tematem ? Bez tego mamy już pewnego zwycięzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję : 1) nie odpisuję trollom 2) nie biorę udzialu w zaczepkach i nagonkach 3) trzy razy zastanawiam się czy jest sens coś napisać. Mam nadzieję, że wszyscy tak mają JC a nagrody? Ja już dawno podjąłem takie kroki co widać po mojej aktywności na forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję : 1) nie odpisuję trollom 2) nie biorę udzialu w zaczepkach i nagonkach 3) trzy razy zastanawiam się czy jest sens coś napisać. Mam nadzieję, że wszyscy tak mają JC a nagrody? Pierwszy punkt odrzucam,bo nikogo nie uważam za Trolla. Z dwoma pozostałymi się utożsamiam i wydaje mi się ,że je stosuję. Ale nie mnie to oceniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję : 1) nie odpisuję trollom 2) nie biorę udzialu w zaczepkach i nagonkach 3) trzy razy zastanawiam się czy jest sens coś napisać. Mam nadzieję, że wszyscy tak mają JC a nagrody? no 125 postów w miesiąc zacny wynik ale Bugajson miewał lepsze podczas gdy sie z nim kłuciłem... to jego wyniki podchodziły bodajże pod 190 wiec to co najlepsze przed nami co do twoich pkt to trollów nie ma tak jak napisał Figo a reszta... - to chyba proste i wydaje mi sie że wszyscy tak jak napisałeś każdy tak powinien mieć a byśmy mieli najlepsze forum w polsce (i tak jest najlepsze:D), a jeszcze jedno w tym jest ciekawe choć ze statystyk wynika że piszecie porównywalnie posty bajtka sa jakoś bardziej widoczne (kują w oczy?) a swiadczy to chyba tylko i wyłącznie że bardzo dobrze stosujesz pkt numer 3. Niektórym chyba zależy na dużej ilości postów i zważają na jakoś i czy cokolwiek wnoszą do dyskusji. Co gorsza rzadko kiedy w ogóle ma to cokolwiek wspólnego z tematem A kto sprawdzał by treść i zgodność z tematem ? Bez tego mamy już pewnego zwycięzce Ambro "przyganiał kocioł garnkowi a sam osmolony" chciało by sie rzec wiesz jak jest. Ja sam od siebie moge rzec tylko tyle że mam takie tego sezonowe postanowienia że mimo wszystko staram sie pisać mniej a lepiej jak mi wychodzi ocenić możecie tylko wy pozdrawiam i przepraszam za zgryzote mą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 29 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2008 Przyznaję się że miałem okres kiedy pisałem bardzo dużo i nie zawsze moje wypowiedzi wnosiły coś wartościowego do dyskusji. Obecnie wydaje mi się że piszę na temat i raczej ktoś to czyta. Także piszę dużo ale to się wiąże jedynie z moim zamiłowaniem do nart i obecnych na tym forum tematów. Jeśli ktokolwiek uważa że piszę nie na temat, same bzdury i robię to tylko po to by nabijać sobie ilość postów to proszę niech to powie lub napisze ! Z drugiej strony hamowanie się od pisania żeby tylko nie za dużo i zbieranie wszystkich myśli w jeden wielki post raz na dzień jest totalną bzdura Co to znaczy że jak ktoś piszę za dużo to "troll" i frajer a jak za mało to się w ogóle się nie liczy ? Jeśli tak jest to proszę o podanie przedziałów w jakich trzeba się zmieścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi