Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Statystyki za ostatnie 30 dni

JC

Rekomendowane odpowiedzi

Zmieniłem okres za jaki wyliczane są statystyki. W tym momencie statystyki będą się zmieniać częściej tj, za okras ostatnich 30 dni.

Po zmianach:

- na czoło pisarzy wskoczył SB, a o drugie miejsce "walczą" bugajson i mysiauek.

- najczęściej czytam i odwiedzanym wątkiem jest PS w Soelden

Edytowane przez JC

Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję :

1) nie odpisuję trollom

2) nie biorę udzialu w zaczepkach i nagonkach

3) trzy razy zastanawiam się czy jest sens coś napisać.

Mam nadzieję, że wszyscy tak mają :)

JC a nagrody? ;)

Ja już dawno podjąłem takie kroki co widać po mojej aktywności na forum.

Pozdrawiam.

Poza dzisiejszym postem o prędkościach osiąganych prze Bugiego, postanowiłem co nastepuję :

1) nie odpisuję trollom

JC a nagrody? ;)

Pierwszy punkt odrzucam,bo nikogo nie uważam za Trolla.

Z dwoma pozostałymi się utożsamiam i wydaje mi się ,że je stosuję.

Ale nie mnie to oceniać.

1) nie odpisuję trollom

JC a nagrody? ;)

no 125 postów w miesiąc zacny wynik ale Bugajson miewał lepsze podczas gdy sie z nim kłuciłem... to jego wyniki podchodziły bodajże pod 190 ;) wiec to co najlepsze przed nami ;) co do twoich pkt to trollów nie ma tak jak napisał Figo ;) a reszta... - to chyba proste i wydaje mi sie że wszyscy tak jak napisałeś każdy tak powinien mieć a byśmy mieli najlepsze forum w polsce (i tak jest najlepsze:D), a jeszcze jedno w tym jest ciekawe choć ze statystyk wynika że piszecie porównywalnie posty bajtka sa jakoś bardziej widoczne (kują w oczy?) ;) a swiadczy to chyba tylko i wyłącznie że bardzo dobrze stosujesz pkt numer 3.

Niektórym chyba zależy na dużej ilości postów i zważają na jakoś i czy cokolwiek wnoszą do dyskusji. :mad: Co gorsza rzadko kiedy w ogóle ma to cokolwiek wspólnego z tematem

A kto sprawdzał by treść i zgodność z tematem ? Bez tego mamy już pewnego zwycięzce :D

Ambro "przyganiał kocioł garnkowi a sam osmolony" chciało by sie rzec wiesz jak jest.

Ja sam od siebie moge rzec tylko tyle że mam takie tego sezonowe postanowienia że mimo wszystko staram sie pisać mniej a lepiej jak mi wychodzi ocenić możecie tylko wy ;)

pozdrawiam i przepraszam za zgryzote mą.

Przyznaję się że miałem okres kiedy pisałem bardzo dużo i nie zawsze moje wypowiedzi wnosiły coś wartościowego do dyskusji. Obecnie wydaje mi się że piszę na temat i raczej ktoś to czyta. Także piszę dużo ale to się wiąże jedynie z moim zamiłowaniem do nart i obecnych na tym forum tematów. Jeśli ktokolwiek uważa że piszę nie na temat, same bzdury i robię to tylko po to by nabijać sobie ilość postów to proszę niech to powie lub napisze !

Z drugiej strony hamowanie się od pisania żeby tylko nie za dużo i zbieranie wszystkich myśli w jeden wielki post raz na dzień jest totalną bzdura :confused:

Co to znaczy że jak ktoś piszę za dużo to "troll" i frajer a jak za mało to się w ogóle się nie liczy ? Jeśli tak jest to proszę o podanie przedziałów w jakich trzeba się zmieścić.