Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Na razie nie mam czasu na takie dłubanie:D ale może w weekend:rolleyes: się zobaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Gdzie te zdjęcia ? :eek: haha Homek dostał dzięksa a miałem kliknąć "cytat";) ale uprzejmości nigdy za wiele:) No ja też nie widze tych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 niestety nie tylko Wy chłopaki ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 ...wczoraj jeszcze były i były cudne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 o 18 już ich nie było :(trudno. Będzie następny trening, będą nowe zdjęcia :DA tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi