juice Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 No to nawet wiem a jaki biznes chodzi........ makowki ;) Nie wiem czy juz kupowac euro na ferie czy miec nadzieje ze cos znormalnieje - z ekonomicznego punktu widzenia jest to sytuacja irracjonalna, tylko czy w najblizszych tygodniach jest szansa na jakies znormalnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 No to nawet wiem a jaki biznes chodzi........ makowki ;) Nie wiem czy juz kupowac euro na ferie czy miec nadzieje ze cos znormalnieje - z ekonomicznego punktu widzenia jest to sytuacja irracjonalna, tylko czy w najblizszych tygodniach jest szansa na jakies znormalnienie dosłownie o tym samym pomyślałem....ale już chyba dla mnie za pózno bo do 17.01 chyba nic się nie zmieni:mad:....a chciałem kupić te jurasy,ale sobie myślę....przecież w kraju marichuany i miłości o takich przyziemnych sprawach rozważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 18 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2008 Wychodzi Pax na to ze goni nas ten sam termin walutowo - narciarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 A ja mam 4 stówki odłożone po 3,6 na luty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wychodzi Pax na to ze goni nas ten sam termin walutowo - narciarski No i mnie też. Ja czekam z kupnem, mysle że po Nowym Roku , bedzie poniżej 4zł.Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wychodzi Pax na to ze goni nas ten sam termin walutowo - narciarski 16.01 na Zell am See gonię....ale jurasów jak lokieć nie kupiłem...no cóz będzie trochę drożej....wiecej chmielu z Polandy trzeba zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 wcześniej nie kupowałam bo myślałam że spadnie. Teraz jak jest wysoko też myślę, że spadnie... ale żeby nie okazało się, że w lutym trzeba będzie po 4,50 kupić... Mysiek co do kredytów w CHFie to raty są wyższe, ale franek musiałby skoczyć grubo ponad 3 zeta, żeby opłacało się brać w peelenach i zeby raty mniej więcej się zrównały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Mysiek co do kredytów w CHFie to raty są wyższe, ale franek musiałby skoczyć grubo ponad 3 zeta, żeby opłacało się brać w peelenach i zeby raty mniej więcej się zrównały Wiem wiem. Ale i tak nie jest już różowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amberka Napisano 19 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wiem wiem. Ale i tak nie jest już różowo. Nie musisz mi mówić. 2 hipoteczne we frankach... trzeci był w planach ale te plany stały się trochę bardziej odległe chociaż teraz dobrze brać jak franek wysoko o ile jakiś bank da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi