jarek Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Bobic teraz juz chyba mozesz napisac jak to jest, podobno Soma i Agressor nie sprawdzily sie u zawodnikow WC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Soma jako but, a Agresor co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Soma jako but, a Agresor co to takiego ? ... a juz mialem isc spac chodzi mi o ta pozycje ze stopa jest odchylona od osi - Fischer to ma i Nordica Dobermann Agressor chyba. Podobno zawodnikom to nie pasi w konkurencjach technicznych bo reakcja jest spowolniona - tak slyszalem ale czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 ... a juz mialem isc spac chodzi mi o ta pozycje ze stopa jest odchylona od osi - Fischer to ma i Nordica Dobermann Agressor chyba. Podobno zawodnikom to nie pasi w konkurencjach technicznych bo reakcja jest spowolniona - tak slyszalem ale czy to prawda? Kolego daj sobie spokój z pozycją, i stopami. Bobic też nie odpowie na takie pytania, bo nie ma dojścia do żadnych badań. P.s. W sporcie wyczynowym jest za dużo spraw osobniczych, żeby cokolwiek brać pod wspólny mianownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 23 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2008 ... a juz mialem isc spac chodzi mi o ta pozycje ze stopa jest odchylona od osi - Fischer to ma i Nordica Dobermann Agressor chyba. Podobno zawodnikom to nie pasi w konkurencjach technicznych bo reakcja jest spowolniona - tak slyszalem ale czy to prawda? Jarku, jeśli przykład Niki Hosp nie mówi Ci nic.... Dziewczyna śmiga od lat na Voelklach, ale buty ma Fischera (system Somatec właśnie). Wielu zawodników jeździ w butach z tym systemem. Co do Nordici, to się nie wypowiadam, bo nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2008 Kolego daj sobie spokój z pozycją, i stopami. Bobic też nie odpowie na takie pytania, bo nie ma dojścia do żadnych badań. P.s. W sporcie wyczynowym jest za dużo spraw osobniczych, żeby cokolwiek brać pod wspólny mianownik. dziekuje za cenne pouczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 31 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2008 Nordica robiła w Dobermannach ale już sie wycofuje z tego rozwiazania w butach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 ... jednak nie zastosowalem sie do uwagi Peszkoda i w koncu dotarlem do informacji i badan na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 No to szepnij 2 slowka wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Rozmawialem na prezenacji w Soelden z Bran Managerem Lange, ktory przyszedl do nas z Nordica wlasnie. Tez zasiegnalem pare cennych uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 No to szepnij 2 slowka wiecej To moze Bobic cos napisze, ja juz sie w zadne merytoryczno techniczne dyskusje nie wdaje na tym forum bo to nie ma sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 30 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2009 Ja tez nie pisze, bo Fiszer jest mi BARDZO obcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi