mysiauek Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 http://***************/5956,1513275,0,1,artykuly.html Taka moja konkluzja i cytat : "Musisz przestać się starać. Nie próbuj być lepszym, nie próbuj być szybszym. Jedź dla czystej przyjemności. Jedź tak wolno, jak ci się podoba, i rób co chcesz, byle tylko dobrze się bawić." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 znowu kropki uhhh:) a cytat bdb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 21 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 znowu kropki uhhh Bugi jeszcze się z tym nie pogodziłeś? Najwyższa pora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Może jakaś podpowiedź co ma być w ich miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Albo na PM poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 (edytowane) http:// n a r t y . o n e t. p l/5956,1513275,artykuly.html prosze dodałem później bugajson + 1... dopisany post niestety. Edytowane 21 Październik 2008 przez Homar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Homar + za inteligencje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Homarek, dzięki za link. Artykuł rzeczywiście ciekawy i godny polecenia ludziom odczuwającym lęki na stokach. Tylko czy ta usługa jest tyle dostępna że każdy mógłby się zapisać na taką "nartoterapię" ? Chętnie wysłałbym swoją mamę pod opiekę takiego gościa. Jeździ od wielu lat a nadal boi się prędkości. W sensie że naprawdę się boi i kręci prawie w miejscu. P.S. Panowie Bugajson i Homar bravo dla Was obu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Ambro, A ja bym mamy nie poscil do takiego snieznego szamana Dla mnie to brzmi troche "jak czary z mleka", choc i aczkolwiek nie neguje - ot moje zdanie. Motto zaczerpniete przez Myska - dla potrzebujacych jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Gdybym mógł to sam bym ją nauczył jeździć szybciej no ale z pozycji syna nie wiele mogę zdziałać. Zawsze będzie że ją neguje i nie wiadomo co jeszcze Z tego co opisuje ten typek to wydaje się to nie groźne więc spróbować by nie zaszkodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Dla mnie wydaje byc sie to grozne, o ile kolo nie integruje sie fluoidalnie na poziomie fal mozgowych z obiektem doswiadczalnym Przeciez nie tylko z braku luzu ktos nie zjezdza z 4 razy bardziej stromej sciany niz wczesniej , a juz na pewno nie zawsze z tego powodu Ale raz jeszcze - nie neguje, zdazaly sie wieksze cuda (przejscie wielblada przez ucho igielne, rozstapienie morza czerwonego), takze moze i to...zastosowanie moze miec, tylko na ile i czy do kazdego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Uważam że jesli na kimś podziałało już to warto spróbować. W końcu parę godzin nie boli a jeśli pomoże no to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi