Miliron Napisano 21 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 Dałem się przekonać na nie kupowanie żadnych nart :-) Mimo, że wspomniane metrony można kupić za 450 zł ... Więc na polu bitwy pozostały w zasadzie tylko buty. Nordic GTS 6 lub GTS 8 . Tutaj rodzi się kolejne pytanie czy warto dopłacać 120-150 zł za wyższy model i flex o 10 większy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 21 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2008 jeżeli "siedzą" Ci na nodze i nie czujesz dyskomfortu z powodu większego flexa to nie ma przeciwskazań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Dałem się przekonać na nie kupowanie żadnych nart :-) Mimo, że wspomniane metrony można kupić za 450 zł ... Więc na polu bitwy pozostały w zasadzie tylko buty. Nordic GTS 6 lub GTS 8 . Tutaj rodzi się kolejne pytanie czy warto dopłacać 120-150 zł za wyższy model i flex o 10 większy? Doplacic nie warto, wyzszy o 10 flex nie ma i tak dla ciebie znaczenia. Dosyc ciekawe spojrzenie na narciarstwo. Teraz bedziesz narciarzem z ambicjami bez nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość scatman_wawa Napisano 22 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Tutaj rodzi się kolejne pytanie czy warto dopłacać 120-150 zł za wyższy model i flex o 10 większy? Za model większe i o 10 lexik twardszy nie warto, natomiast warto dopłacić za wygofdę jeśli sie lepiej będziesz czł w droższych, jeśli w tańszych to też nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miliron Napisano 22 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2008 Dosyc ciekawe spojrzenie na narciarstwo. Teraz bedziesz narciarzem z ambicjami bez nart. Powiedzmy, że przypadkowo zdobyłem możliwość darmowego wypożyczenia nart z wypożyczalni. Chyba przeboleje jeden sezon bez własnych nart W zasadzie wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Buty będą GTS 6 . Narty w kolejnym sezonie. Dzięki i do pierwszego śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi