Machu Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Prawda jest taka że jest to jeden wielki zabieg marketingowo - handlowy. Wiadomo, przy winku, piwku, wódeczce każdy chce się pokazać z dobrej strony oraz zareklamować swój produkt jak najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Bardzo Wam dziękuję! Widzę, że zostaliśmy jednoznacznie sklasyfikowani. Pozdrawiam Tester Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 JC nie obrażaj sie no kto tu mowi o jakiejś klasyfikacj, takie żarciki tylko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 JC nie obrażaj sie no kto tu mowi o jakiejś klasyfikacj, takie żarciki tylko:D Nie obrażam się! Z takim inwektywami w naszym kierunku po prostu nie polemizuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 No ale nie mow iz pewne sprawy handlowo-markewtingowe nie sa zawierane omawiane. Test owszem, tylko by byl on tak w 100% prawdziwy musialy by sie zmieniac warunki. Ale 100% poparcia dla Was za to bo warto poczytac opinie osob ktore wiedza co pisza i na temetyce narciarskiej zjadly zeby .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 jeszcze jedno : oprócz tych wszystkich marketingowo-handlowych zabiegów;) , bardzo istotnym elementem jest samo przygotowanie nart do warunków panujacych podczas testów (pole do popisu dla serwismenów:)) .Więc jak narta będzie źle zrobiona , pewnikiem zbierze lipne oceny a wcale to nie znaczy ,że sprzęt do kitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 jeszcze jedno : oprócz tych wszystkich marketingowo-handlowych zabiegów;) , bardzo istotnym elementem jest samo przygotowanie nart do warunków panujacych podczas testów (pole do popisu dla serwismenów:)) .Więc jak narta będzie źle zrobiona , pewnikiem zbierze lipne oceny a wcale to nie znaczy ,że sprzęt do kitu. Święta racja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 jeszcze jedno : oprócz tych wszystkich marketingowo-handlowych zabiegów;) , bardzo istotnym elementem jest samo przygotowanie nart do warunków panujacych podczas testów (pole do popisu dla serwismenów:)) .Więc jak narta będzie źle zrobiona , pewnikiem zbierze lipne oceny a wcale to nie znaczy ,że sprzęt do kitu. Sugerujesz że servisanci są.....sponsorowani:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Sugerujesz że servisanci są.....sponsorowani:rolleyes: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Jeśli by tak było na prawdę to po co cały ten Ski Test ? Lepiej od razu spytać serwisantów które wygrają (czyli które przygotuj jak trzeba). Raczej nie chce mi się w to wierzyć. Polacy wszędzie węszą korupcje:p Achhh te ojczyste przyzwyczajenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Jeśli by tak było na prawdę to po co cały ten Ski Test ? Lepiej od razu spytać serwisantów które wygrają (czyli które przygotuj jak trzeba). Raczej nie chce mi się w to wierzyć. Polacy wszędzie węszą korupcje:p Achhh te ojczyste przyzwyczajenia przecież my się tak tutaj tylko przekomarzamy;) a swoja drogę , który z nas nie chciałby zostać takim testerem (do bólu obiektywnym , oczywiście ) chociarz w jednym ski teście ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 przecież my się tak tutaj tylko przekomarzamy;) a swoja drogę , który z nas nie chciałby zostać takim testerem (do bólu obiektywnym , oczywiście ) chociarz w jednym ski teście ???? Bardzo chętnie. Walnąć się w jakieś Alpy i sobie jeździć po kolej na tych wszystkich nartkach? Marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Dokładnie .. pomarzyć sobie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Bardzo chętnie. Walnąć się w jakieś Alpy i sobie jeździć po kolej na tych wszystkich nartkach? Marzenie BEZCENNE ! :rolleyes: Przy okazji zapytam czy orientujecie się czy ta grupa testujących jest stała i się nie zmienia czy może co roku wybierają od nowa całą stawkę ? Chciałbym wiedzieć czy mam szanse :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 Wydaje mi się,ze co roku wybierają innych,no może nie dotyczy to głównych gwiazd,ale zawodnicy,którzy obecnie jeżdzą bywają różni i artyści itp. Ale mnie bardziej zaciekawiło dlaczego nie ma nart Rossingola,czy to prawda,że kłopoty logistyczne i .?,czy producent zrezygnował z testu w tym roku.No i czy był testowany atomic D2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2008 No już nie pierwszy raz że Rossi nie dał nart do testów Ciekawe o co chodzi ? Czy boja się wyników ? Ma ktoś może wiedzę na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 może boja sie że ktoś odrykje mułowatość ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JurekByd Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Bardzo chętnie. Walnąć się w jakieś Alpy i sobie jeździć po kolej na tych wszystkich nartkach? Marzenie A co za problem je spełnić ? Najbliższa okazja 7.11 na Molltalu - darmowe testy przez 3 dni najnowszego sprzętu na sezon 2008/2009... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 może boja sie że ktoś odrykje mułowatość ]:-> A co może Twój znajomy testował już najnowszą kolekcje Rosoła ? Jak tak to niech da znać gdzie kupił lub pożyczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 może boja sie że ktoś odrykje mułowatość ]:-> Nie wiem jak tego sezonowe, ale te z ubiegłego sezonu testowaliśmy z Hucem w Witowie i to jest pierwsze i wiodące odczucie, obojętnie którą parę nart by nie zapiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 No już nie pierwszy raz że Rossi nie dał nart do testów Ciekawe o co chodzi ? Czy boja się wyników ? Ma ktoś może wiedzę na ten temat ? Spokojnie ,sprawdziłem -był w o7/08 i 06/07 ,no może nie pierwsze miejsca,ale w TOP-10 SIĘ MIEŚCIŁ,ocena bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 A się teraz dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 Ambro,ale gdzie się dzieje,w kraju,na świecie.?,czy w narciarstwie..Jeśli chodzi o Rossi-to ponoć nie dostarczyli desek na czas,może czują się tak mocni,albo mają tak dobrą sprzedaz,że im nie zależy na marketingu-bo tak tylko można odnieść ten test do realiów.Ale dlaczego Rossi ''muł"-jak piszą forumowicze,ja nie mam tak dużego doświadczenia z tą nartą,ale z oceny jeżdzących i obserwując ludzi na stoku korzystających z tego dobrodziejstwa-nie odnoszę tak daleko idących wnosków-ale to jest tylko moja skromna ocena.Ty jeździsz na deskach tego producenta -to wiesz więcej i możesz powiedzieć innym chętnym do zakupu nart tej firmy.A czytając Twoje posty wcześniejsze-to jest OKa,może trzeba mieć predyspozycję ,technikę ,zamiłowanie do danych nart..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 To prawda każdy czuje inna nartę inaczej i właśnie dlatego mamy taki wybór na rynku. Ze swojej 9S jestem zadowolony ale jeśli będę za jakiś czas kupował gigantkę to tylko Fischer albo Atomic. Co do tego że Rossi nie oddał nart do testów mnie najzwyczajniej dziwi i tyle. Marketingu nigdy dość a World Ski test to dobre pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2008 A co za problem je spełnić ? Najbliższa okazja 7.11 na Molltalu - darmowe testy przez 3 dni najnowszego sprzętu na sezon 2008/2009... Problemem zasadniczo rzecz biorąc, są pieniądze i szkoła średnia, która dyszy mi w kark. Kiedyś na pewno sobie fundnę taki wyjazd, a tymczasem za rok matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi