lokiec3 Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 Kwalifikacje: 1. Ham 2. Rai 3. Kov 4. Alo 5. Mas 6. Kub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 W każdym bądź razie, warto było wstać dzisiaj o 6 rano:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 oj byłoo.............szkoda ze zaspałem:D wiecie moze na ktorym kanale jakaś retransmisja będzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 oj byłoo.............szkoda ze zaspałem:D wiecie moze na ktorym kanale jakaś retransmisja będzie?? Na RTLu już była:D, kto rano wstaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 Ekscytujacy start ! Muzina pokpila sprawe Robert wytrzymal Raikonena przez kilka ostatnich okrazen w piekny sposob. Warto czasem wstac rano nawet jak sie kladzie o 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 Bo wszystkie Robki to fajne chopaki Ale wstac warto bylo. Za tydzien powtorka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 quaa nie obejzalem se do ...... cholery:D no Robki to fajne Chłopki nie no następnym razem to o 5 rano wstane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 na polszmacie sport cały dzień leci i pewnie jeszcze z pół tygodnia będą powtarzali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 No a ja się właśnie załapałem na powtóreczkę na polsat sport extra Wczoraj plan był żeby nie % za dużo i wstać na tą 6 no ale nie wyszło :D 2 godziny to zdecydowanie za mało i wolałem pochrapać Wyścig świetny a w porównaniu do Singapuru który dla mnie był totalną kichą ten 100x ciekawszy no i wyniki wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 tjaa polszmat sport..niestety na wsi wrocław w kanciapie w ktorej pomieszkuje jak narazie cywilizacjia dala 12 programow w tym 5 szwargotających piekną bawarszczyzna...polszmaty extra nie dali............ a wstal bym tylko kurde wrociłem z meczu o 23 ( kocioł czarownic rox ) i potem tak jak ambro musiałem uzupełnić płyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 12 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2008 No żałuj bo było co oglądać ale jak to się mówi: zdrowie przede wszystkim i o poziom płynów trzeba dbać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 (edytowane) To był najlepszy start Roberta. Zauważcie jeszcze w powtórkach startu jakie zadanie miał Kovalainen - chronić d...pę Lewisowi trzymał się jak przyklejony. Robert pokazał klasę jak bronił się przed Kimim - to jest właśnie profesjonalizm na miarę mistrza. Pisałem w innym wątku, że dobrze, że Robert zostaje w BMW. Na poparcie podam przykład Ferdka - zauważcie po jakim czasie od przejścia do Renault może nawiązać równorzędną walkę z najlepszymi. Oby więcej takich wyścigów. A to dziś będę oglądał cały dzień: http://pl.youtube.com/watch?v=-SLMIXpsOq0 Edytowane 13 Październik 2008 przez lokiec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 tjaa polszmat sport..niestety na wsi wrocław w kanciapie w ktorej pomieszkuje jak narazie cywilizacjia dala 12 programow w tym 5 szwargotających piekną bawarszczyzna...polszmaty extra nie dali............ a wstal bym tylko kurde wrociłem z meczu o 23 ( kocioł czarownic rox ) i potem tak jak ambro musiałem uzupełnić płyny:D a moze bedzie wyscig na stronce co ci pokazalem kiedys?Tam duzo sie dzieje i jest opcja ze dorwiesz GP:) A Robciu poleciał po calosci-GRATULEJSZYN;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 13 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Oglądałem powtórki startu z 10 razy i wydaje mi się , że Lewis dostał karę niesłusznie, to Koval zablokował Raikonena. No ale widać karty sie odwróciły i nie faworyzują go jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 zauważcie po jakim czasie od przejścia do Renault może nawiązać równorzędną walkę z najlepszymi. No tutaj to akurat ciut bardziej zlozona sytuacja. Alonso jezdzil kilka sezonow z Renault i wyniki byly. W McLarenie byl jeden sezon. Czyli przez rok Reanult udalo sie tak popsuc samochod ze zaczeli grzac tyly, a do tego Ferdek potrzebowwal nastepnego roku aby swoim doswiadczeniem motoryzacyjnym to wyprostowac ?? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 13 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2008 Tak to prawda. Alonso jest uznawany jako najlepszy z pośród kierowców w ustawianiu auta. Nawiązuje dobry kontakt z zespołem i bardzo starannie i wspólnie z nim ustawia cały bolid. Znany jest też jako świetny rozgrzewacz opon Jeśli tak dalej pójdzie Fernando będzie jednym ze zdecydowanych faworytów w walce o kolejny tytuł mistrza. Mam nadzieje że o miejsce Roberta w tej ścisłej czołówce nie musimy się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 Ja tam sie o Robertinho nie martwie bo nie ma o co- z sezonu na sezon coraz lepiej:) z takiej cichej myszki powoli robi sie prawdziwy "kozak" F1 a Alonso jak Alonso on zawsze był groźny tylko troche szczęscia czasem mu brakowało, no ale my tu pierdu pierdu ale i tak wszystko sie okaże po sezonie:) kto gdzie z kim i za ile:) a teraz trzeba sie do następnego GP przygotowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 14 Październik 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 a teraz trzeba sie do następnego GP przygotowac:) No szwagier przyjeżdża.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 14 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2008 czyli będzie ogień w telewizji na wizji i przed tv:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi